Η δικαίωση του Καλαθά, από το «ψαλίδι» της ΕΡΤ

Η δικαίωση του Καλαθά, από το «ψαλίδι» της ΕΡΤ

Ο Θέμης Καλαθάς, αυτός ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, «αποδείχθηκε» ότι έβλεπε μπροστά. Διότι στην αρνητική απάντηση που είχε δώσει πέρυσι, τέτοια εποχή περίπου, για το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά της Παναχαΐκής, με “γενικό κουμανταδόρο” τον Κώστα Κατσουράνη και ενδεχομένως εμένα σε κάποιον ειδικό ρόλο, είχε πει, μεταξύ άλλων :

“Όσο για το κονδύλι, το ύψος του οποίου είναι προς το παρόν αντικείμενο σεναρίων, που ακούγεται ότι θα χορηγηθεί από από την κρατική τηλεόραση στην ανανεωμένη Football League, είναι ένα αόριστο και ασαφές σχέδιο. Ναι μεν το έχει προαναγγείλει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Εάν, όταν και εφόσον κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, και με προϋπόθεση βέβαια να περάσει. Αφήστε δε, που στη περίπτωση που η επόμενη κυβέρνηση είναι η ΝΔ-και αυτό φαίνεται- δεν αποκλείεται να αποσύρει άμεσα το εν λόγω αθλητικό νομοσχέδιο.”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε. Και ξαφνικά σήμερα κάποιοι, πάντα ξαφνικά, που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους, με λεφτά της κρατικής τηλεόρασης, δείχνουν να έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους! Λόγω της απόφασης της ΕΡΤ, για «ψαλίδι» 50%.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ 2, αν δεν γίνει δεκτή η παραπάνω πρόταση, κατά πάσα πιθανότητα θα μπει λουκέτο επ αόριστον στο πρωτάθλημα! Οι ομάδες- σε αυτές και η Παναχαΐκή- ανησυχούν, αφού θεωρούν πολύ μεγάλο το ποσό μείωσης που προτάθηκε από την ΕΡΤ, από την αρχική συμφωνία. Και σίγουρα θεωρούν πολύ μικρό το ποσό των 380.000 ευρώ που προτάθηκε στις ομάδες.

Αν μείνει ως έχει η κατάσταση, τότε θα δικαιωθεί ο Καλαθάς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.