Μπακογιάννη και Αργυρός τραγούδησαν Ξυλούρη! Ο εκδότης των Παραπολιτικών, είχε τα γενέθλια του, και έστησε κρητικό γλέντι στο εξοχικό του στα Χανιά – Εκεί είδαμε πολλούς σοβαρούς ανθρώπους, αυτούς που διοικούν τη χώρα !..Υπουργούς, βουλευτές, αλλά και το “χρυσό παιδί” της νύχτας..Και το όνομα αυτού: Κώστας Μπερτάκης

Αντιληπτό πως θα κέρδιζε όλα τα μέσα, θα τράβαγε απίστευτη δημοσιότητα, θα έπαιξε κυριολεκτικά παντού, αυτό το μοναδικό γεγονός, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά. Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και ο νούμερα ένα αυτή τη στιγμή Έλληνας στο πρωταθλητικό τραγούδι, Κωνσταντίνος Αργυρός, ένωσαν τις φωνές τους, στο «Ήτανε μια φορά». Σε αυτό το θρυλικό τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη. Αυτό λέει πολλά, αλλά θες και τις λεπτομέρειες.

Δεύτερες φωνές, έκανε ο Στέλιος Νικηφοράκης και ο Χανιώτης πολύ ισχυρός εκδότης του συστήματος αυτού, Γιάννης Κουρτάκης, που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, καθώς το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στις Λουσακιές Κισσάμου, με αφορμή τα γενέθλιά του. Και αυτός ήταν ο λόγος, που και αρκετοί υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή πρόσωπα που έχουν τα κλειδιά της χώρας…Ήταν εκεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ρεπορτάζ, όμως, δεν είναι πλήρες, είναι ελλιπές, από νυχτερινή παρατήρηση και σχολιασμό. Ποιον άλλον είδαμε ; Ποιον top of the top επιχειρηματία ; Toν Κώστα Μπερτάκη. Αυτόν που στο άρμα του έχει Αργυρό, Οικονομόπουλο, Ιακωβίδη, Ζευγαρά, για να μη ξεχνιόμαστε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.