Μπαίνει ως χορηγός στην Παναχαΐκή ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος-Γιώργος Μπάρλος

Ποιος είναι ο στόχος του Γιώργου Μπάρλου και του πιο στενού του συνεργάτη, Σπύρου Δήμου; Σύμφωνα με τα όσα είπαν στην επίσημη συνέντευξη τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου, δηλαδή την επόμενη μέρα που ανέλαβαν τα ηνία της διοίκησης της Παναχαΐκής, της ποδοσφαιρικής Παναχαΐκής, να την επαναφέρουν στην κανονικότητα. Μιλάμε για μπίζνες, δηλαδή. Δεν γίνεται διαφορετικά. Για να μπει στις ράγες πάλι το τρένο και κυρίως να ξανασφυρίξει, δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να αντιμετωπιστεί το όλο έργο επιχειρηματικά.

Το θηρίο που λέγεται Παναχαΐκή δεν είναι ερασιτεχνικό, έχει κόστος. Για αυτό και για να συντηρηθεί, χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερους οικονομικούς πόρους. Και όχι παρά μόνον από την τσέπη του ενός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη λογική αυτή, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, κατασκευαστής δημοσίων έργων, πρώην πρόεδρος του Αίαντα Γαστούνης και προσωπικός φίλος του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναχαική, Γιώργου Μπάρλου, μπαίνει στην ομάδα ως χορηγός.  

Διαβάστε επίσης : «Τρέλα αυτό που κάνει ο Μπάρλος», λέει ο Δρόσος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.