Μόνο στα tsipasblog.gr: Μπερτάκης – Μελισσανίδης “καθάρισαν” στη συναυλία του Argy στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα

Ήταν η λογική να μην χαλάσει ο χλοοτάπητας του γηπέδου. Αλλά δεν ήταν τόσο λογικό. Να δέχεσαι, στο σπίτι σου, το φτωχικό, να μπει αυτή η δύναμη. Που στον πλανήτη με κατοίκους καλλιτέχνες, είναι η νούμερα ένα. Με διαφορά. Σήμερα! Έτσι έχει χαρακτηριστεί από το Τσίπας Μπλοκ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Και δικαίως, είναι η πραγματικότητά, η νέα, συμφωνούν όλοι. Το άδειο ταμείο με αυτόν, γίνεται γεμάτο.

Στη ζυγαριά το μετράς, αυτό μετράς πρώτα, το πόσο πολλά κιλά διαθέτει. Πόσο χρήμα παράγει. Πόσο κόσμο τρελαίνει. Πόσους πιστούς έχει επίσημα καταγεγραμμένους. Και μετά, το δεύτερο, πάντως, που έκαναν οι διοικούντες της Παναχαϊκής. Της ερασιτεχνικές και της ΠΑΕ, να του ζητήσουν, να βάλει το όριο, στα 5.000, στα άτομα, που θα βλέπανε τη συναυλία του. Περίπου πριν δύο βδομάδες. Και κόσμος μόνο στη σκεπαστή, κανένας στο γήπεδο μέσα. Λες και δεν ήταν ο Αργυρός. Με Αργυρό είχαν να κάνουν. Λες και στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης! Που περισσότεροι από 20.000 θεατές, το παρακολούθησαν. Αυτό δεν ήταν γήπεδο. Αυτό δεν είχε γρασίδι. Εκεί δεν παίζει ομάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά είδε, ότι η δουλειά πήγαινε να στραβώσει, και παρενέβει. Ο Κώστας Μπερτάκης. Κεντρική εξουσία στην νύχτα της Αθήνας. Ο επιχειρηματίας των νυχτερινών κέντρων Teatro-Fantasia. Με τον οποίον συγκεκριμένο τραγουδιστή, έχουν άψογη, υποδειγματική συνεργασία, τα τελευταία χρόνια. Και θα την συνεχίσουν, εννοείται.

Τι έκανε λοιπόν ο Μπερτάκης ; Μέσω του προέδρου της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισανίδη, διόρθωσαν την κατάσταση. Οι λεπτομέρειες δεν χρειάζονται. Που μεταφράζεται : Το stage τοποθετήθηκε κοντά στο κέντρο του γηπέδου. Κόσμος μπήκε και στο χορτάρι. Ο τελικός υπολογισμός : Αρκετά παραπάνω από το αρχικό 5.000. Η πιάτσα λέει για 8.000, το τσίπας μπλοκ, κοντά στα 10.000.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.