Η μοναδική αλήθεια, θα την διαβάσετε στο Τσίπας Μπλοκ και για πρώτη φορά!

Γιατί οι περισσότεροι γάμοι αποτυγχάνουν, είναι στο βρόντο; Επειδή αποδεικνύονται αταίριαστοι. Παίζει ναι. Βέβαια, παίζει δυνατά και το άλλο σενάριο. Επειδή ο ένας από τους δύο κόσμους, κάνει την βλακεία, αθετεί τον λόγο του, δίνει άχρηστα λόγια που δεν ακολουθούνται από πράξεις. Μεγάλη υπόθεση να είσαι ντόμπρος, ευθύς, τίμιος, αληθινός και διάφανος! Να είσαι σίγουρος αγόρι μου, πριν δώσεις τα χέρια. Και κακώς μιλάμε μόνο για τους «κανονικούς» γάμους, το σωστό είναι πούμε πως και οι «καλλιτεχνικοί» οι γάμοι είναι μια από τα ίδια.

Καλά κατάλαβες. Δεν βγάζεις απ’ έξω αυτή τους γάμους μεταξύ τραγουδιστών και επιχειρηματιών. Τους προβληματικούς. Που παρουσιάζουν πολλές δυσκολίες. Δεν χρειάζεται να παιδευτείς πάρα πολύ, είναι μπροστά σου, και δεν μπορεί να κρυφτεί..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλο αυτό ήταν πρόλογος για να φθάσω στην κεντρική πόρτα. Μπαίνω μέσα. Γιώργος Μαζωνάκης. Δηλαδή; 19 Ιουλίου του 2023 ήταν που το Τσίπας Μπλοκ πέταξε την “πυρηνική βόμβα”. Πήρε μια τεράστια προκαταβολή από τον Γιώργο Πετρογιάννη, και συμφώνησε να είναι ο ηγέτης στη ναυαρχίδα του, το «Φωταέριο», για τη σεζόν 2023-2024..

Το πρώτο επεισόδια αυτό. Χρειάζομαι και το δεύτερο. Όχι δεν έδειξε να το λαμβάνει σοβαρά υπόψη, αν ο Ηλίας Καμπακάκης, είχε ήδη συμφωνήσει να αναλάβει ξανά τις Κυριακές του «Voodoo», με τους οποίους ο Πετρογιάννης είναι συνέταιρος. Τον «ξήλωσε» και του είπε πως θα είσαι μαζί μου!

Εδώ είμαστε. Μιλάμε για αθέτηση υπόσχεσης, η πλήρης ανευθυνότητα. Ενώ κάθε μέρα όλοι περιμένουν την ανακοίνωση της πρεμιέρας στο «Φωταέριο». Και ενώ αυτή έχει ήδη αργήσει, πολύ νωρίτερα έλεγε το αρχικό πλάνο ανάπτυξης. Ο αναξιόπιστος και ασόβαρος Μαζωνάκης, δεν τους σηκώνει το τηλέφωνο. Έχουν χάσει τα ίχνη του και δεν ξέρεις κανείς το γιατί.

Για το που βρίσκεται, πρόσωπο που έχει καλή γνώση του θέματος, αυτό είπε Τσίπας Μπλοκ : «Είναι στη Σαντορίνη και ετοιμάζει νο καινούργιο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records».

Α….ξέχασα, κάποιοι γρήγοροι «γάτοι» από την πιάτσα, είχαν πιάσει στα ραντάρ τους, πως κάτι δεν παέι καλά εδώ, και προσπάθησαν από υπόγεια σήραγγα, να τον «κλέψουν». Με αποτυχημένη κατάληξη όμως..

Α… να μην ξεχάσω και αυτό και το κλείνω. Ο Γιώργος Ανδρίτσος που είναι τα «πουλέν» του, για πάρα πολλά χρόνια ήταν ο μέτρ του Μαζωνάκη, δεν είναι πια μαζί του. Πλέον τον βλέπουμε στο «Έναστρον», στο σχήμα Μέλισσες-Ρουβάς.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.