Μήνυμα Φλώριου Ασημομύτη στην αλλαγή σελίδας στην Μύκονο

Τα προβλήματα που δεν λένε να λυθούν, θέλουν αλλαγή σκυτάλης. Ριζική αλλαγή σκυτάλης. Αφού δεν μπορείς εσύ, ας δοκιμάσουμε κάποιον άλλον. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν που έχει δοκιμαστεί ξανά και με επιτυχία πέρασε τις περισσότερες εξετάσεις.

Αυτό που έγινε στο Δήμο Μυκόνου. Τι συμβαίνει; Ο Χρήστος Βερώνης θα είναι ξανά δήμαρχος, μετά από 15 χρόνια. Θα διαδεχθεί τον Κωνσταντίνο Κουκά. Είχε αποχωρήσει από το Δήμο Μυκόνου στις αρχές του 2009 μετά από 18 συνεχόμενα στο αξίωμα του δημάρχου. Έχει αποτελέσει το μακροβιότερο δήμαρχο του νησιού. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με τον πολιτικό σεισμό στην Μύκονο, κάποιοι θορυβηθηκαν για τα καλά. Και είναι στο περίμενε πως θα κάτσει η τράπουλα. Το βάρος των προβλημάτων του κοσμάκη είναι πλέον στις πλάτες της νέας δημοτικής ηγεσίας. Ο πολυπράγμων επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης, με πράξεις μεγάλες έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπάει τον τόπο του. Και έχει το θάρρος να λέει την αλήθεια, παρόλο που παντού την καταπνίγουν. Γι αυτό τον παίρνει να εκφράσει γνώμη – κρίση. Να πάρει το ρόλο του διαιτητή στο γήπεδο.

Έγραψε τα εξής :

“Κάποιοι χρειάστηκαν 9 χρόνια κάποιοι 4 για να καταλάβουν το προβλήμα , κάποιοι ακόμα δεν καταλάβαιναν ότι οι δημόσιες τουαλέτες είναι πρώτη ανάγκη , το ασθενοφόρο , το περιπολικό ,και τόσες δωρεές που καταπνιγόταν και δεν σεβάστηκαν ώστε να γίνουν για το καλο του νησιού . Μετά από τεράστιο αγώνα, ο καθένας με τον δικο του τρόπο .Τουλάχιστον τώρα υπάρχει μια μικρή ελπίδα να γίνει κάτι καλύτερο από το χειρότερα που ήμασταν τόσο καιρό . Θα χρειαστεί χρόνο γιατί η καταστροφή είναι τεράστια που έχει γίνει στο νησί και η ανεξέλεγκτη αυθερεσια είναι στη παιδεία του Μυκονιάτη δυστυχώς . Το νησί θέλει πολύ δουλειά και αγάπη από όλους όσους αγαπούν τον τόπο και όχι την καρέκλα μονο. Εγώ πάντα από τη θέση μου θα στηρίζω το καλο του τοπου ,το νησί έχει ανάγκη και χρειάζεται ιδιώτες που μπορούν να βοηθούν και να συμβάλουν . Μακάρι να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος . Γιατί εμεις που έχουμε παιδιά θελουμε πραγματικά ένα καλύτερο μέλλον στο νησί για τα παιδιά μας”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.