Μιλάει σωστά… Το Πατρινό Καρναβάλι θέλει ΟΝΟΜΑΤΑ

Ξεκίνησε το πιο ξακουστό καρναβάλι στην Ελλάδα, που είναι αυτό της Πάτρας. Με την χθεσινή τελετή έναρξης, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Γεωργίου. Πήρε θέση ο Κωνσταντίνος Φλαμής.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, αναφέρει σε ανάρτηση στο facebook :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην Πάτρα σχολιάζουμε κάθε φορά μετά την τελετή έναρξης ή της λήξης, αν μας άρεσε η Μπαλτατζή, αν είχε κέφι με τις Μέλισσες, αν μας άρεσε η παρουσιάστρια, αν ο Πελετίδης είπε για τους Παλαιστίνιους, αν του το γραψε ο Περισσός το κείμενο κλπ. Εσωτερική κατανάλωση. Τρίχες. Αν θέλουμε το Καρναβάλι να διατηρεί και να επαυξάνει την φήμη του σε αυτές τις τελετές, θέλει ΟΝΟΜΑΤΑ. Που να προσελκύουν κόσμο από Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ. Μεγάλα ονόματα που θα τα βλέπαμε μόνο σε κάποια συναυλία στην Αθηνα το καλοκαίρι! Και ας δίναμε και 100 και 200 χιλιάρικα (η μπάλα του Καραχάλιου κάποτε στοίχισε 200). Τα χρήματα θα έβγαιναν καθώς οι επισκέπτες… θα άφηναν. Οικονομία λέγεται αυτό! Οσο για την παρέλαση; Εκεί είναι θεμα των πληρωμάτων. Ούτως ή άλλως ξέρουν να κρατούν τα πρωτεία! Φέρτε λοιπόιν στις τελετές Pet Shop Boys, φέρτε Parov Stelar, φέρτε Santana, και ότι άλλο ταιριάζει στην περίσταση. Εγω νταρκάς και πανκιό, είμαι δεν ξέρω πολλά από λατινοειδοχορευτικά! Ομως νομίζω ότι αυτό θέλει η πόλη. Γιατί σήμερα δεν θα κάναμε κριτική για το αν ήταν φάλτσα η Μπαλτατζή (λίγο με ενδιαφέρει ούτε που την ξέρω) αλλά πόσο γ@μ@γε ο Santana! (Να θυμίσω ότι σε αυτή την πόλη έχουν παίξει ο Bob Dylan, ο Ian Anderson, οι Parov Stelar, οι Stranglers, οι James και τόσοι άλλοι. (για να μην μου πει κάποιος… σιγά μην έρθουν οι Pet Shop Boys)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.