Η Λιόλιου “ξεσκίζει” στα βόρεια, Παπαγεωργίου επέλεξε για την επιστροφή στην Αθήνα

Και να σταματήσει το παραμύθι ότι οι εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου, στη Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «Ιφιγένεια», στο κέντρο της πόλης Βασιλέως Ηρακλείου 43, ότι μια χαρά είναι. Ότι απλά είναι δυνατές. Ούτε απλά εκφραστικές είναι. Θα ήταν η μισή αλήθεια. Θα ήμασταν παρατηρητές κομπλεξικοί, εμπαθείς και νοσηροί, αν το μεταφέραμε έτσι. Πως αφηγούνται την ιστορία, αυτοί που την ζουν από κοντά ; Ρεκόρ κάνει το μαγαζί στα δέκα χρόνια εργασίας του. Δεν το πιστεύουν αυτό που γίνεται πάνω.

Βλέπεις σήμερα τις φωτογραφίες της, που έχουν κατακλύσει τα social media, και νομίζεις πως βρίσκεσαι στη δεκαετία 90, του 2000 , όχι στη μπερδεμένη δεκαετία του 2020. Πραγματικά, έκανε κίνηση ρουά ματ, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, μια φιγούρα ολότελα ιστορική στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης. Που και επίσημα την «έκλεισε», μετά από μια μακρά περίοδο συζητήσεων. «Αρχηγό» θα την έχει στο πρώην «Caramela», στην Λεωφόρο  Συγγρού 165. Που εντυπωσιακά έχει ανακαινιστεί, και θα επαναπαρουσιαστεί με το όνομα «LUX». Αυτό είναι το έργο, ρε. Δεν είναι κάτι άλλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.