Μιλά με πράξεις: “Φούρνοι Βενέτη” στη φανέλα και 300.000 ευρώ στο ταμείο της ομάδας!!!

Σε ένα πρωτάθλημα χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του και ήδη λειτουργεί ως ο ηγέτης και εγγυητής της “επόμενης ημέρας”!

Επιμένουμε, ότι μόνο αισιοδοξία μπορούν να φέρουν στον κόσμο του Συλλόγου οι εξελίξεις γύρω από την επόμενη ημέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, μπορεί μέχρι τώρα να έχει ήδη στηρίξει την προσπάθεια του Στράτου Ευγενίου οικονομικά σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά δεν μένει εκεί.

Μολονότι το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν τυγχάνει τηλεοπτικής καλύψεως (ούτε κάμερα για στιγμιότυπα δεν υπάρχει σε πολλά παιχνίδια) και παρότι όποια ομάδα κατάφερε να έχει κεντρικό χορηγό φανέλας πήρε κάποια… “ψιλά”, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης καθίσταται Μέγας Χορηγός στον Ημίθεο, ο οποίος θα φέρει τον λογότυπο “Φούρνοι Βενέτη” από την προσεχή αγωνιστική στη φανέλα του και στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπει το ποσό των 300.000 ευρώ!!!

Είναι προφανές ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης προχωρεί αποφασιστικά, λειτουργεί ήδη ως ο ηγέτης και ο εγγυητής της επόμενης ημέρας και η αλλαγή πίστας για το “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο είναι – πλέον – ορατή…

-bluearena.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.