Μικρές απλές πράξεις που σε κάνουν μεγάλο

«Για να είσαι μεγάλος, παίκτης, εξουσία, να φέρεις επανάσταση, να πουλήσει η ιστορία σου. Πρέπει πρώτα να είσαι μεγάλος άνθρωπος». Κι άλλα τέτοια σοβαρά και τεκμηριωμένα. Έτσι μου είπε κάποιος σούπερ σοφός. Και αφού είναι σοφός ή γκουρού, έχει το δικαίωμα να λέει τούτο και το άλλο. Μην πούμε ποιος, δεν έχει σημασία. Αν πω το όνομα, θα ψιλοστραβώσει, ας μείνουμε στην πολύ σοβαρή κουβέντα που μου άνοιξε η όρεξη να ψάξω για παραδείγματα.

Και που λέτε, να έπεσα πάλι; Στην αλυσίδα πολυχώρων εστίασης, με το όνομα Bread Factory. Τα ξέρουν όλοι. Μιλάνε οι πράξεις του, οι κοινωνικά ευαίσθητες, και όλο το χρόνο τις βλέπουμε, όχι μια φορά και τελειώσαμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το τελευταίο που διβάσαμε :

“Απλές πράξεις που φέρνουν μεγάλα χαμόγελα και γεμίζουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.Ολοκληρώθηκε η προσφορά εξοπλισμού, για την ενίσχυση του χώρου δραστηριοποίησης των παιδιών, στο σύλλογο «Το Λιθαράκι – Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού».Η παράδοση έγινε παρουσία του κ. Ηλία Πετρόπουλου και των εθελοντών του συλλόγου”..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.