Μια προεκλογική εκστρατεία, με οδηγό την καρδιά! Συνεχίζει τις δωρεές και τις περιοδείες “πόρτα – πόρτα” ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Συμεών Κουπελόγλου

Δεν ξέρω αν υπάρχουν “μαθήματα” στη πολιτική, που τα διδάσκονται, όσοι έχουν τέτοια όνειρα. Πολιτικά όνειρα. Που ίσως και να υπάρχουν. Πράματι υπάρχουν. Τα σχετικά βιβλία ειδικών επικοινωνιολόγων, βέβαια. Έχω ρίξει μια ματιά. Θυμάμαι, λοιπόν, τι ακριβώς κατ’ αρχήν συγκράτησα περισσότερο: Ξεκινάει ο υποψήφιος, έχοντας την αγωνία, το ενδιαφέρον να επισημάνει ότι είναι ένα με τον κόσμο, πιο κοντά από ποτέ. Χέρι, χέρι, αγκαλιά μαζί του. Να τα χάδια, και τα φιλιά, στη φάση της παρεξήγησης. Δεν το συζητάμε, ότι θα δουλέψει και το άλλο, δεν θα ξεχάσει να μας πληροφορήσει σχετικά, με την μεγάλη καρδιά του. ”Βοήθησα εκεί … ”, ”Έβαλα πλάτη εκεί… ”. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο παιχνίδι, είναι ξενέρωμα. Είναι στημένο!

Όλα αυτά αφορούν τους πονηρούς της πολιτικής, δηλαδή τους επαγγελματίες, που μεταμορφώνονται σε κλέφτες, τεμπέληδες και ψεύτες. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν τον Συμεών Κουπελόγλου. Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Δεν ακολουθεί την ατζέντα κανενός επικοινωνιολόγου, κάνε αυτό, κάνε το άλλο. Η καρδιά του τον οδηγεί, μόνο αυτή ακολουθεί, μάλιστα με μοιρολατρικό τρόπο, όχι απαραίτητα στην πολιτική μόνο, στα πάντα στη ζωή του, κι έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται.. Δεν θα αλλάξει τώρα, για να γίνει πιο ελκυστικός, να δείξει πως κάτι άλλο είναι, προκειμένου να επηρεαστεί συναισθηματικά ο ψηφοφόρος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Î' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥϹΗ ΚΥΡΙΑΚΟς ΒΕΛΟΠΟΥΛΟς 9 Οδός Λαγκαδά 237A Θεσ/νίκη G 693 10 00 304 f Συμεών Κουπελόγλου Ε.Λ. I koupeloglousimeon.el wr Koupeloglou Simeon koupeloglousimeon@gmail.com"

Η καρδιά του τον οδηγεί είπαμε! Τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε, ο Συμεών Κουπελόγλου, συνεχίζει τις δωρεές απινιδωτών. Χάρη στην εκστρατεία του κ. Κουπελόγλου το Δημοτικό Γήπεδο Μαλακοπής του Δήμου Θεσσαλονίκης θα είναι πλέον εξοπλισμένο με έναν αυτόματο απινιδωτή.

Στο συγκεκριμένο γήπεδο καθημερινά προπονούνται εκατοντάδες αθλητές, ακαδημίες ποδοσφαίρου, εφηβικά και ενήλικα τμήματα αθλητικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης. Τα Σαββατοκύριακα ο χώρος είναι ανοιχτός σε όλους τους πολίτες για περπάτημα και άθληση.

«Δεν είναι δυνατόν σε χώρους μαζικής άθλησης να μην υπάρχει απινιδωτής. Το Υπουργείο Υγείας πρέπει να συνεργαστεί με τους Δήμους προκειμένου να εξοπλιστούν με απινιδωτές όλα τα σχολεία, τα γήπεδα και τα δημόσια κτίρια. Αν έτσι καταφέρουμε να σώσουμε έστω και μια ανθρώπινη ζωή, αξίζει να προσπαθήσουμε», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κουπελόγλου πρόσφατα είχε δωρίσει αυτόματους απινιδωτές σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης και σε αθλητικό σωματείο του Δήμου Παύλου Μελά.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει τις επισκέψεις – περιοδεία σε γειτονιές της Α’ Θεσσαλονίκης. Κάθε μέρα και άλλη περιοχή. Χωρίς στημένες φωτογραφίες και πολίτες να περιμένουν “από τύχη” για να τον χαιρετήσουν. Το ρεύμα υποστήριξης προς το πρόσωπο του, είναι άνευ προηγουμένου, είναι πέρα για πέρα αληθινό, δεν έχει καμία σχέση με τέτοια σικέ κόλπα. “Αν αυτό μεταφραστεί σε ψήφους, θα είναι σίγουρα στην επόμενη βουλή” είπε στο tsipasblog συνεργάτης του.

Σήμερα, Τετάρτη 22/2 ο Συμεών Κουπελόγλου επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φρούτο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φρούτο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, όρθια άτομα, φαγητό και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα, φρούτο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και φρούτο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, φρούτο και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

Και δεν τελειώσαμε εδώ, με την σημερινή ημέρα. Βρέθηκε κοντά στην Τρίτη Ηλικία, διότι αυτοί είναι που μας μεγάλωσαν και μας καθοδήγησαν.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που κάθονται
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, όρθια άτομα και άτομα που κάθονται
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που κάθονται
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.