Μια νύχτα από την ζωή του, ολόκληρη η δική μας

Γνώρισε την νύχτα και τα μπουζούκια κάτω από διαφορετικές συνθήκες, διακρίθηκε ως πρωτοκλασσάτος επιχειρηματίες. Έζησε πράγματα που εμείς δεν θα τα ζήσουμε ούτε σε 100 ζωές. Μετά ήρθαν οι οικονομικές δυσκολίες, που τον ανάγκασαν να κρεμάσει τη φανέλα του. Σήμερα μοιράζεται εμπειρίες και συμβουλές από την καριέρα του, με τη νέα γενιά.

Ο λόγος για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο. Το «Χρυσό Κριάρι» του Μεταξουργείου, το «Jockey» των Εξαρχείων, το «Πρόσωπο» της Εθνικής Οδού, η ιστορική «Αθηναία», ήταν κάποια από εγχειρήματα του επιχειρηματία. Με το λαμπρότερο όλων, τα Αστέρια Γλυφάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο πελατολόγιό του συγκαταλέγονταν πολιτικοί, επιχειρηματίες και εφοπλιστές, που έγιναν λάτρεις της διασκέδασης που υπηρέτησε ο Παπαργυρόπουλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ανδρέας Παπανδρέου, που μπήκε στην «Αθηναία» ακόμα κι όταν ήταν κατάμεστη από Νεοδημοκράτες, που είχαν οργανώσει στο κέντρο τον χορό τους. Η Ορνέλα Μούτι, ο Αλέν Ντελόν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, η Κλώντια Σίφερ και η Σάρον Στόουν μπήκαν κάποτε στη λίστα των πελατών.

Αληθινές αποκαλύψεις από τον άλλοτε άρχοντα της νύχτας, στο γήπεδο του tsipas radio (08.02.2022)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.