Μια κουμπαριά που μόνο τυχαία δεν την λες! Τον μονάκριβο γιο του βάπτισε ο Θεοδόσης Νικολάου, που ένας καλοπληρωμένος υπάλληλος του Φεβερ ήταν πριν μια δεκαετία και σήμερα είναι μέσα στις πιο «σοβαρές δουλειές»- Και οι «σούπερ νονοί» του Μητσάρα, Θανάσης & Γιαννούλα Παπαγεωργίου

Θεοδόσης Νικολάου

Όταν μιλάμε για κουμπαριές, νονούς κλπ, είναι από τις πιο σοβαρές υποθέσεις της ζωής, όσο βρίσκεται πάνω στη γη. Ναι, η ελληνική ιστορία διαθέτει μια πλούσια πινακοθήκη από ήθη, έθιμα και παραδόσεις. Δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να προκύψει η συγγενική σχέση, ανάμεσα σε δύο οικογένειες, αν δεν να το λέει δυνατά η ψυχή τους.

Με την ευκαιρία, ότι ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Θεοδόσης Νικολάου, που σήμερα έχει χτίσει μια πολύ σοβαρή κατάσταση, σε διάφορές δουλειές. Και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα. Βάφτισε τον μονάκριβο γιο του, τον Μητσάρα. Θανάσης Παπαγεωργίου ο γνωστός και η αδερφή του Γιαννάουλα, οι νονοί. Στην περίπτωση αυτή, μιλάμε για τεράστιες ψυχές. Ψυχάρες. Και μεγαλοφυείς!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καθόλου τυχαία η κουμπαριά τους. Ο Θεοδόσης όταν ακόμη δεν ήταν ο μεγάλος, στην πολύ απαιτητική σχολή του Fever, του Παπαγεωργίου φοίτησε. Και πήρε το απολυτήριο με δέκα.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και γάμος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και γάμος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, πίνακας και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, πίνακας, φωτισμός και γάμος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.