Ένας Γιάννης Βουτυράκος από τα παλιά : “Πείραξες την ψυχή του παιδιού μου; Κάθε δάκρυ της, κόλαση για σένα” – Τι είπε στην Ζήνα Κουτσελίνη [Βίντεο]

Δεν κάνω πλάκα. Άμαθος από φώτα. Μόνο μια φορά στο πρόσφατο παρελθόν, τον έχετε δει μπροστά σε αυτά. Στο μέγκα μπέρδεμα της πανδημίας, στο Tsipas Radio. Καμία σχέση με τα τραγουδιστικά, που εκεί κάνει το πιο μεγάλο παιχνίδι και τώρα ειδικά, με την Ιουλία Καλλιμάνη, η μετοχή της οποίας έχει πιάσει το κόκκινο χρώμα..

Απλά είπε αυτή τη φορά, να κάνει την εξαίρεση. Γιατί είχε κάθε λόγο να το κάνει. Θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό, με αυτό που έγινε. Ο Γιάννης Βουτυράκος, ο αρχηγός του νυχτερινού κέντρου «Tokyo», είναι ο πατέρας της 13χρονης. Τα μάθατε. Ένας παλιός γνώριμος των Αρχών 63χρονος παιδόφιλος, της έστελνε χυδαία μηνύματα. Αναμενόμενη η εξέλιξη, τον ακινητοποίησε, προτού τον συλλάβει η αστυνομία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο κος Βουτυράκος εκτιμά πολύ την δημοσιογραφική δουλειά της Ζήνας Κουτσελίνης, και ναι, είπε να βγει στην εκπομπή της. Έστω χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο του και με φωνή αλλοιωμένη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.