Μια ιστορία ηλικίας 29 ετών

Θα πουν ότι αντικειμενική άποψη δεν υπάρχει. Πουθενά. Με εξαίρεση, τον Κόσμο των Ιδεών του Πλάτωνα. Τα λοιπά, περί αντικειμενικών απόψεων, που ακούνε γύρωθεν, είναι όλα φόλα.

Κροσέ στην αντίληψη που πουλάνε. Δηλαδή, στην γωνία την κολλάω. Ναι, έχω μέσα μου όσα λένε, αλλά μου βγαίνει να δώσω απάντηση. Ποια είναι αυτή; Mylos Club, στην Πετρούπολη. Μου έχει αφήσει μία αίσθηση βαριά φανέλας. Σε μένα (!), ο οποίος από την αρχή που εμφανίστηκα, δήλωσα ότι είμαι νυχτόβιος. Κάργαα. Και έχω αποδείξει πως παρατηρώ καλά και καταγράφω τα πάντα. Ξέρετε ότι καταθέτω υποκειμενική άποψη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για τον συγκεκριμένο νυχτρερινό κέντρο, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στις νυχτερινές βιβλιοθήκες. Για το άγχος του ξεκινήματος, το μεγάλωμα, την ανάπτυξη, την ένταξη και την προσαρμογή στην μοντέρνα εποχή, κλπ. Έτσι έγινε βαριά φανέλα της Mylos. Αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και το επίπεδο το πως αντιλαμβάνονται την δουλειά ο Δημήτρης (Τζίμης) & ο Νίκος Κούστας. Είναι όλα γραμμένα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δημήτρης (Τζίμης) & Νίκος Κούστας

Όπως τα λέω. Καλλιτέχνες είναι και όσοι με καταλαβαίνουν. Δεν είναι ιερείς και πολιτικοί να πουλάω παραμύθι σωτηρίας της ψυχής και της τσέπης..

Πέρασε ο καιρός και το Mylos Club, έκλεισε τα 29 του χρόνια. Ε, σήμερα θα το κάψουν….

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.