Άρης, αστέρι που λαμπει, όταν οι άλλοι ψάχνονται ακόμη

Περί ποδοσφαίρου ο λόγος. Για τον Άρη Πετρούπολης. Από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία. Αλλά μη το πάμε τόσο παλιά, να βάλουμε στο μικροσκόπιο τον Άρη Πετρούπολης του 2023. Ομάδα που βγάζει υγεία, επαγγελματιμό και συνέπεια, σε όλα τα επίπεδα. Καμία σχέση με τα γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελάχιστες ομάδες στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έκαναν τέτοιες απίστευτες, μεταγραφές, ενισχύθηκαν τόσο πολύ και παντού, όσο ο Άρης.

Επί της αγωνιστικής δράσης. Στο τελευταίο παιχνίδι του, ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Ελλοπιακού. Σκόρερ για την ομάδα της Αττικής ήταν οι Ρέτσος (36’) και Τσιλιγκίρης (76’ πεν.)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΟΗΝΩΝ FULL TIME A.O. ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ FTOΣ 15 ΙΔΡΥΣΕΩΣ 0-2 38' Ρέτσος 76' Τσιλιγκίρης (πεν.) 1926 FASSI SEASON 2023-24 Α.ΣΑΡΗΣ ARIS FC"

Με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 15 βαθμούς και ανέβηκε την τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Πλέον την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Πετρούπολης υποδέχεται τον Εθνικό!

Διαβάστε επίσης : Μια ιστορία ηλικίας 29 ετών

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.