Μια άλλη ανάλυση και το πρόβλημα ίσως να είναι το άλλο

To Tsipas Blog έγραψε ελάχιστα πριν, πως ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμακος είναι φαβορί, το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Γιώργου Σαμπάνη. Μόνο που στο γήπεδο δεν έχει βγει μόνος του. Παίζει και ο Γιάννης Μωράκης, που τον θέλει, και δεν θα κάνει πίσω. Σιγά που θα κάνει πίσω.

Έτσι είναι. Το αποτέλεσμα αυτού του άρθρου, ήταν να δεχτούμε μια άλλη ανάλυση. Με την δέσμευση μας, να μην δημοσιεύσουμε το όνομα του αποστολέα, που όμως όμως διασταυρώσαμε, πρόκειται για έμπειρο και αξιόμαχο μάτι της νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μας είπε :

“Ο Γιώργος θα πάει σε αυτόν που θα ταιριάξει καλύτερα στη συζήτηση. Ο Τσακ δεν είναι πολύ της συζήτησης. Με τον Μωράκη θα τα βρουν καλύτερα σαν χαρακτήρες. Και επίσης ο Σαμπάνης θέλει σε όμιλο να είναι το βαρύ όνομα. Που αυτό δεν μπορεί να γίνει στον Τσακ, καθώς έχει Μαζώ. Ενώ ο Μωράκης χωρίς Μέλισσες, θα δώσει πολύ βαρύτητα πάνω του. Γενικά χωρίς μάνατζερ ο Γιώργος δεν μπορεί να το διαχειριστεί σωστά και γι αυτό δεν υπάρχουν προβλέψεις.

Άιντε και ντε, ο Σαμπάνης, ναι θα πει, είτε στον Τσακουμάκο, είτε στον Μωράκη..Το πρόβλημα ίσως να είναι το άλλο. Τι εννοεί ο παίκτης; Αν έχει σκέψη να είναι μόνος του, να την αλλάξει αμέσως. Επειδή θα δυσκολευτεί. Τυχαία λέτε ο Τσακουμάκος βάζει τον Σχοινά στον Μαζωνάκη και ο Μπερτάκης τον Ρουβά στον Αργυρό. Καθόλου τυχαία, διόλου τυχαία”!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.