Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για Σαμπάνη και Catalaya.., Το πριν ποιο ήταν ;

Καλός ο ηρωϊσμός, καλό και το πάθος, όμως μια επανάσταση δεν γίνεται μονάχα για να βγάλει ο λαός τον πατριωτισμό του. Στόχος είναι και να πετύχει η δουλειά. Να βγει αποτέλεσμα. Να ηττηθεί ο αντίπαλος, και ο επαναστατημένος να γνωρίσει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Στο παιχνίδι, λοιπόν, μπαίνει απαραίτητα το στοιχείο της οργάνωσης. Προετοιμασία και εκτέλεσης της επιχειρήσεως.

Λοιπόν, και η νυχτερινή επανάσταση έχει ανάγκη το μάνατζμεντ, την τεχνοκρατική διάσταση του έργου. Το σχεδιασμό, την εφαρμογή, το στόχο. Δεν γίνεται με λόγια αέρος. Αμολάει ο άλλος από το μπαλκόνι των social media «Αύριο κάνω αυτό». Και δεν πέφτει χειροκρότημα στην πλατεία, αλλά γέλιο και κράξιμο. Xαμό, πανικό, αλλαγές ανατροπές υπόσχονται, αυτό που δεν έχουμε ξαναδεί, χωρίς να αναφέρουν καν το πως θα τα πετύχουν όλα αυτά. Δεν υπάρχουν στην ομάδα τα κατάλληλα στελέχη, να ασχοληθούν με αυτό, που στο φινάλε σαν κινέζικα τους ακούγονται. Μπαίνουν στο παιχνίδι ερασιτεχνικά, χωρίς κανένα πνεύμα τεχνοκρατισμού. Που πάτε, ωρέ, χωρίς business plan! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μιλάμε για την πλειοψηφία, όχι για τις λιγοστές φωτεινές εξαιρέσεις. To Catalaya Θεσσαλονίκης για παράδειγμα, σίγουρα θα πάει καλά. Από τον χειμώνα κιόλας, ξεκίνησε την προετοιμασία, ήθελε να είναι όλα στην εντέλεια, όταν έρθει η ώρα να παρουσιάσει. Ένα υπερθέαμα, δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Δεν Αστειευόμαστε. Έχει τα όπλα, τον στρατό.

Τελικά, τι θα παρουσιάσει; Γιώργος Σαμπάνης από 9 Ιουνίου 2023. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις. Μαζί του η Χριστίνα Σάλτη και η Τάνια Μπρεάζου. Ώρα έναρξης: 23:00

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.