Μεταγραφή Ρέμου, από τον Μαρινάκη στην Μελισσανίδη

Τα πάντα όλα δείχνουν πως ο Αντώνης Ρέμος, που ήταν από το πολύ αγαπημένα παιδιά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν είναι πια. Τα ζεμπέκικα, τα γλέντια στο Λονδίνο, οι εκπομπές και το σπίτι με το Μέγκα, ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, λοιπόν, έχει έρθει πιο κοντά στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Λες ότι πήρε μεταγραφή. Αναζητώντας τα αίτια, θα σου πούμε αυτό. Το «δίπορτο», το και από εδώ, το και από εκεί, σιγά που θα έμενε απαρατήρητο, ασχολίαστο, αναπάντητο. Όταν μάλιστα ξέρεις πως αυτοί οι δύο, μισιούνται μέχρι θανάτου. Δεν παίζεις έτσι, απαγορεύεται σε αυτές τις συνθήκες. Μια λαϊκή παροιμία λέει πως όταν τσακώνονται τα βουβάλια στη λίμνη… την πληρώνουν τα βατράχια. Ταιριάζει γάντι με την περίπτωση. Κι όταν λέμε τα πάντα όλα το δείχνουν, εννοούμε περισσότερο απ’ όλα.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και νομικός σύμβουλος, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (10/1) και μεταξύ άλλων στάθηκε στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο προ ολίγων ημερών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το βράδυ της Κυριακής (7/1) η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1, στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ακολούθησε μία εορταστική βραδιά για τον μεγαλομέτοχο της «κίτρινης» ΠΑΕ, ο οποίος επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο NOX, προκειμένου να ακούσει τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήταν τόσο ενθουσιασμένος με το τρίποντο της ομάδας του, που αποφάσισε να κεράσει όλο το μαγαζί. «Νομίζετε ότι τα πρώτα τραπέζια είναι οι τυχεροί. Τα πρώτα τραπέζια είναι άτυχοι. Ναι, είστε άτυχοι, τι να κάνουμε παιδιά. 

Όλο το μαγαζί απόψε είναι κερασμένο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Όλο το μαγαζί. Δεν είναι καλά ο πρόεδρος, έχει τρελαθεί! Όλο το μαγαζί είναι κερασμένο από τον κ. Μελισσανίδη! Δώστε ένα δυνατό χειροκρότημα», ανέφερε επι σκηνής ο Ρέμος. 

Αιχμές για το περιστατικό άφησε ο Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (10/1) που παραχώρησε την Τετάρτη. Ο ίδιος με μία φράση στάθηκε στον δημοφιλή τραγουδιστή, λέγοντας συγκεκριμένα πως: «Ρε τον Ρέμο τον μπαγάσα. Εάν μιλήσω για τον Ρέμο και πόσο τον έχει ευεργετήσει ο Μαρινάκης, θα πέσουν τα τσιμέντα».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.