Μέσα σ’ όλα, ανοίγουν και τα σχολεία

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως

Έχουμε το δράμα του πρωθυπουργού που αποχαιρέτησε τον γιο του -που πάει φαντάρος. Έχουμε τον Βασίλη Μπαλατσινό με την εγκυμοσύνη της Τζένης Κικίλια, έχουμε τις φωτιές στην Λέσβο, στην Αττική και αλλού, έχουμε τον Μηταράκη, τον Κυρανάκη, έχουμε την Μενδώνη με την Παναγιωταρέα, έχουμε και το άνοιγμα των σχολείων. Πόσα ακόμα μπορούμε να αντέξουμε;

Ααααα μην το ξεχάσω έχουμε και τον Δήμαρχο. Τον Δήμαρχο ο οποίος αφού έστειλε περίπατο τις χρυσοπληρωμένες ζαρντινιέρες (που θα άντεχαν και σε πυρηνικό πόλεμο) και σπατάλησε τα χρήματα των δημοτών, ειδοποίησε όλο το Μητσοτακέεικο μέχρι 3ης γενιάς και τα χιλιάδες βαφτιστήρια του σογιού, (όσους δεν έχουν βολευτεί ακόμα), ότι θα γίνουν 366 προσλήψεις στο Δήμο. Όταν τον ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται έτσι, ότι είναι υποχρεωτικό να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι… ιθαγενείς, άντε, τους έκανε τη χάρη και τους έδωσε προθεσμία 24 ωρών!!! Έχετε 24 ώρες να υποβάλετε τα χαρτιά σας για τις νέες προσλήψεις. 24 ώρες, γαμπρέ μου! Όπως… αυτόφωρο! (Αυτός να δεις θα γίνει πρωθυπουργός μια μέρα).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

  • ΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟ (υπουργό υγείας λέει): 6 μήνες απλήρωτοι οι επικουρικοί γιατροί στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” της Πάτρας. Θυμάστε, που τους έλεγαν οι “ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες” και που τους χειροκροτούσε η Μαρέβα στα μπαλκόνια; 
  • Τα πράγματα είναι απλά. ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ τα τεστ, δεν έχουμε κρούσματα. ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ την εισαγγελέα διαφθοράς, δεν έχουμε διαφθορά.
  • ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: Σύντροφοι, συντρόφισσες. Φίλες και φίλοι, ε, ναι λοιπόν ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!  (γιατί, που είχαν πάει;)

Η συνέχεια εδώ: nikosonline.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.