Κάθε μέρα νέοι παίκτες στο reality της Πάτρας

Να μην πουλάνε την έκπληξη τους και την απογοήτευση τους κάποιοι επειδή η υπόθεση της μαμάς από την Πάτρα που κατηγορείται ως μητροκτόνος έχει καπελώσει την ενημέρωση. Τα μέσα, ιδιαίτερα τα κανάλια καθοδηγούνται από τα νούμερα.

 Από τα ποσοστά τηλεθεαματικότητας. Και το σκορ στην τηλεθέαση το ορίζει ο κοσμάκης. Σακούλα; Να πούμε κι άλλα; Να πούμε αν κάποιοι δεν σακουλεύονται σχετικώς. Ένα κανάλι, ονόματα δεν λέμε, είπε είναι ντροπή το δελτίο ειδήσεων όλο να στηρίζεται στην κατηγορούμενη κυρία Ρούλα και στον σύζυγο της κύριο Μάνο. Την πάτησε!!! Βουτιά έκανε στις θεαματικότητες το δελτίο του καναλιού. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κυρίες παρουσιάστριες σε εκπομπές αέρα πατέρα κουτσομπολίστικες με το που σκάει στην πιάτσα το θέμα της μαμάς από την Πάτρα με τα τρία πεθαμένα κορίτσια, την κάνουν επιτόπου γυριστή και μπαίνουν στο παιχνίδι. Φοβερά πράγματα. Και ως… προσωπικότητες, ως αξιόπιστες βαράτε με κι ας κλαίω τηλεπερσόνες, αμολάνε και προσωπικές δηλώσεις με τις οποίες καταδικάζουν την μαμά από την Πάτρα. Και εκφράζουν την αηδία τους για το αίσχος της τεκτοκτονίας. Γιατί;

Επειδή πουλάει το έργο. Και επειδή δεν θέλουν να χάσουν το τραίνο, να μείνουν στην απ’ έξω.

Έτσι που λες. Η Μήδεια από την Πάτρα μηντιακά κρατιέται στα ύψη διότι ο κόσμος ψοφάει να μάθει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτή η εμμονή των ΜΜΕ δεν έχει σχέση με την κοινωνική τους.. ευαισθησία, σχετικά με το θέμα, στο οποίο κάθε μέρα σκάνε μύτη νέοι παίκτες, ιατροδικαστές, αστυνομικοί συντάκτες, γειτόνισσες, κομμώτριες, φαρμακέμποροι, συγγενείς, δεσμοφύλακες κι άλλοι. 

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.