Η μεγαλύτερη διαφήμιση της Σύρου

Αφήνουμε στην άκρη την απόσυρση της υποψηφιότητάς του Γιώργου Φώσκολου, στις δημοτικές εκλογές της Σύρου, ως δημοτικός σύμβουλος. Στεκόμαστε στο μέγα γεγονός, ότι ο εφετινός τουρισμός της, από Έλληνες και βέβαια από ξένους, ήταν στα πολύ επάνω του. Καλύτερα, πολύ καλύτερα από κάθε άλλο καλοκαίρι. Δεν είχε ξαναγίνει αυτό. Ποτέ.

Τι σημαίνει αυτό; Ένα κι ένα κάνουν δυο. Εάν λοιπόν, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων είχαν σοβαρή δημοτική αρχή, και σοβαρή αντιπολίτευση, θα έπεφταν με τα μούτρα στο πως παραπέρα θα το πάνε. Θα έπρεπε να τους απασχολεί μόνο αυτό. Δεν γίνεται να καταφτάνουν σοβαροί επιχειρηματίες για να επενδύσουν, να ανοίγει το ένα μετά το άλλο μαγαζί από τη μια και από την άλλη να ‘ναι της πλάκας οι τοπικοί άρχοντες Αυτά πάνε πακέτο. Έχεις τοπικούς άρχοντες παραμύθι φούρναρης; Ε, τότε βλέπεις επενδύσεις σαν την ποιότητα των προϊόντων «made in China»! Όπως το λέω. Όπως το έχω ξαναπεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το στοίχημα πλέον δεν είναι οι περισσότεροι επισκέπτες, ούτε η σαιζόν όλο να παρατείνεται, αλλά να το βάλουν στη λίστα τους οι μεγάλοι παίκτες. Να πάνε να γαμηθούν η αυτοδιοικητικές εκλογές, ο ένας υποψήφιος και ο άλλος. Κάθε μέρα θα πότιζα τον πλανήτη με πληροφορίες γύρω από Μανώλη Μούτσο, Δημήτρη Φιντιρίκο, Γιάννη Μωράκη, αυτής της κατηγορίας. Τα brand. Η αληθινά μεγάλη διαφήμιση. Αυτοί που θα τραβήξουν κι άλλους μαζί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Μανώλης Μούτσος, Γιώργος Φώσκολος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Γιώργος Φώσκολος, Δημήτρης Φιντιρίκος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Γιάννης Μωράκης, Γιώργος Φώσκολος, Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.