Mέγας πετρελαιάς, έρχεται στο Tsipas Radio

Ο Τσίπας είναι με τον ποιητή. Μ’ όλους είμαι, και με τον τεχνοκράτη και τον καλλιτέχνη, τον περιπτερά στη γωνία και τον μπάτσο, τον δάσκαλο του σχολείου και τον ταξιτζή. Μα, πάνω απ’ όλα, πρώτα απ’ όλα είμαι με τον ποιητή.

Πόσο ωραία θα ήταν η ζωή αν όλοι, και ο ποδοσφαιριστής, και ο κομμωτής, ο κηπουρός και ο ιατρός, όλοι αυτοί ήταν ποιητές. Έκαναν τη δουλειά τους ποιητικά. Σαν ποιητές. Έτσι είναι. Όλα γίνονται με πνεύμα ποιητικό. Δημιουργικό και ερωτιάρικο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιητής είναι, δεν το παριστάνει, ποιητής των πετρελαίων, είναι και αυτός που έρχεται να μιλήσει αποκλειστικά στο Tsipas Radio ! Πότε; Σε λίγες μέρες. Δεν είναι ανάγκη να αναφέρω το όνομα του. Σταθείτε στο ότι είναι ποιητής. Στο ότι δεν έχει ξεδιπλώσει ποτέ τις σκέψεις του και μάλιστα σε τόνο εφ΄ όλης της ύλης στα media, στον ότι θεωρεί πως τώρα έχει φτάσει η στιγμή και ότι επιλέγει το αδερφάκι του tsipasblog.gr.

Διαβάστε επίσης : Πρώτα στον Δήμου, μετά το πετρελαϊκό site

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.