Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις τέτοιους φίλους

Γνωστά στο Τσίπας Μπλοκ από την εποχή που εξολόθρευε τις αρκούδες και ζούσε στις σπηλιές. Όταν έχεις δυνατούς φίλους, δηλαδή φίλους με πολύ κόσμο, παίρνεις δύναμη από αυτούς. Γίνεσαι και εσύ δυνατός. Το αντίστροφο, ποτέ. Δεν γίνεται ο συνοικιακός, ο επαρχιακός φίλος, να ανεβάσει επίπεδο τον παίκτη αξίας ή κάποιον με μετοχές στο θεό, συνήθως μια προεδράρα, έναν εφοπλιστή, βιομήχανο, εργοστασιάρχη.

Για να κάνουμε ταμείο, απ’ εκείνους τους εκλεκτούς, τους μετρημένους στα δάχτυλα φίλους, είναι ο Νίκος Βέρτης. Πολύ περισσότερο από ακόμη ένας τραγουδιστής. Που η στάση του έχει μεγάλη δύναμη, θα πει κάτι και θα συζητηθεί, θα επηρεάσει τον γίγαντα λαό, θα έχει αντίκτυπο. Γιατί είναι μεγάλος παίκτης, με μεγάλη εξέδρα. Σωστά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι μεγάλη υπόθεση να βγει δημόσια δημόσια και να πει «Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ο Κωσταντίνους Ζέρβας, είναι και του σαλονιού και του αλωνιού. Τον γνώρισα μέσα από κοινούς φίλους, ενθουσιάστηκα από τον τρόπο σκέψης του. Ένας νέος άνθρωπος με μια πολύ θετική και αισιόδοξη οπτική, έτσι είναι στην καθημερινότητά του. Είναι ένας πράος και ήρεμος άνθρωπος  και όταν θέλει να πετύχει έναν στόχο στη δουλειά και στη ζωή του βγάζει ένα καλό πείσμα, που αν δεν εκπληρώσει αυτό που επιθυμεί θα προσπαθήσει περισσότερο. Στην παρέα είναι εκπληκτικός. Αυτό που του εύχομαι είναι να συνεχίσει να έχει την απλότητα του, να μην αλλάξει και όλα τα όνειρα του να πραγματοποιηθούνε. Καλή επιτυχία να έχει, να συνεχίσει να είναι αυτός ο άνθρωπος που γνώρισα, έτσι ένας απλός καθημερινός, που του αρέσει να είναι και στα αλώνια και στα σαλόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του αλλά και στις επόμενες εκλογές. 

Φιλοξενήθηκε το στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Κοσμοράδιο 95,1» και στην πρωινή εκπομπή των Μιράντα Σμουλιώτη, Μάνου Βολάνη και Γιώργου Τσεσμετζή.

Διαβάσατε επίσης : Ποια μεγαλεία και θρόνοι…, Βέρτης! Στην Πάτρα αναμένεται να έρθει, ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.