Μαζί γράφουμε ιστορία

Στις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας του, που δεν τις είχε ποτέ φανταστεί, που κάθε μέρα τσιμπιέται αν είναι αληθινές, έδωσε συνέχεια. Χθες ήταν η σειρά της Πάτρας. Στην αγαπημένη του πόλη, που έχει φίλους καλούς, καθώς και βιώματα-μνήμες, τόσο δικά του, όσο και του πατέρα του, Βασίλη. Κι όταν λέμε βιώματα του πατέρα του, εννοεί βέβαια ότι στην Πάτρα, ξεκίνησε να παίζει ως τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, της Αρόης και της μικτής Αχαΐας. Πολλές οι μνήμες από το παρελθόν και όχι μόνο στην αχαϊκή πρωτεύουσα.. Τέλος πάντων, το ξεπερνάμε αυτό.

Κάθε εμφάνιση του Αργυρού, στο επίπεδο που είναι, κυνηγάει τα στρώματα, τα ανώτερα του ουρανού, είναι διαστημική.. Εξ ολοκλήρου θέαμα προδιαγραφών από άλλον πλανήτη. Μάλιστα επιβεβαιώνει το Tsipas Blog, που έγραψε, ήθελε να περάσει το μήνυμα, όχι τούτο και το άλλο, το εξής, πολύ συγκεκριμένο : Ξεκάθαρα πια, είναι η Νο1 δύναμη στον κόσμο της νύχτας – Και το αναγνωρίζουν όλοι αυτό !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και δίκαια, Δείτε τα καλύτερα και αποκλειστικά πάντα, στιγμιότυπα από χθες…ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.