Ματωμένα βαγόνια στα Τέμπη! Λες και δεν το ξέρετε τον Φίντι! Πριν ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, το μέγεθος της τύχης του..Και έτρεξε να βοηθήσει

Φοβερό. Να σου λέει ο ο άλλος, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Πως είχαν εκδώσει εισιτήρια, να ταξιδέψουν στην Κατερίνη το βράδυ της Τρίτης, με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία της Hellenic Trains.. Για να επισκεφθούν το πατρικό σπίτι της αθλήτριας, με σκοπό να πάρουν το αυτοκίνητο της, που είχε αφήσει στους γονείς της. Και κάτι έγινε, αυτό το έκτακτο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιχειρηματία. Τελευταία στιγμή, το ταξίδι τους ακυρώθηκε.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σήμερα που γνωρίζουν πως έχει εξελιχθεί, ένα μεγάλο πένθος, με μεγάλη ντροπή. Στα σοβαρά, θα νιώθουν πως έπεσαν στο κενό από τον έκτο και σώθηκαν, τόσο τυχεροί, οι αγαπημένοι του Θεού, δεν κάνουμε την πλάκα μας. Και ούτε που το σκέφτηκε, στη βίλα του στην βούλα, να καθίσει, να ηρεμήσει. Λες και δεν το ξέρετε τον Φίντι, τρελαίνεται με την αδυναμία των άλλων, αμέσως θα σηκωθεί να βοηθήσει. Για να προσφέρει αυτό, κι εκείνο, τα πάντα θα δώσει, και την καρδιά του αν χρειαστεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.