Δεν μας δουλεύουν

Δεν μας δουλεύουν

Επιχείρηση είναι ο τραγουδιστής. Ανώνυμη εταιρεία. Μπίζνα κανονική. Με έξοδα και έσοδα.

Η κουβέντα με αφορμή ότι ξεκίνησε με ..λουλοδοπόλεμο ο Λευτέρης Πανταζής τις εμφανίσεις του στο πρώην Εμπατή. Το σημερινό North Live Stage. Δηλαδή, πραγματικά καλά κι όχι μόνο στα χαρτιά καλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Σπυρίδωνας είναι το αφεντικό του συγκεκριμένου μπουζουξίδικου στην Κηφισιά. Αυτός, δηλαδή, που βάζει τα λεφτά. Αυτός που διευθύνει την πορεία του. Ένας επιχειρηματίας με μανδύα επαγγελματισμού, που ήρθε έτσι το πράμα και ανέλαβε τις τύχες του. Μέχρι στιγμής, το δουλεύει με αργά και μετρημένα βήματα, όμως με τους κανόνες της αγοράς. “Χάλασε” η δουλεία με τον Αδαμαντίδη και έκλεισε με την ομάδα του Χριστόδουλου Σιγανού (Λεπά-Καλίδη-Πετρέλη-Tus) στο άψε σβήσε. Ο οποίος στο δικό του χώρο θα εκμεταλλεύεται τη μπίζνα. Πολύ καλά κάνει.

Άσε τι λένε οι ξεπερασμένοι. Οι ρομαντικοί της πλάκας ιστορία, οι δήθεν κουλτουριάρηδες και διανοούμενοι, που μιλάνε για εμπορευματοποίηση της μουσικής κι άλλα τέτοια κουφά. Εγώ λέω ότι μπίζνες σημαίνει υγεία. Και όσο πιο οργανωμένα παράγεται το προϊόν, τόσο το καλύτερο για τον καταναλωτή. Τον μουσικόόφιλο, στην περίπτωση. Πήρε χοντρά λουλούδια ο διαχρονικός διασκεδαστής Λευτέρης Πανταζής στην πρεμιέρα του, γιατί όχι; Αποτελεί και εξουσία, δεν γίνεται διαφορετικά. Αναπόφευκτο ότι τρίβει τα χέρια τους από ικανοποίηση ο Σπυρίδωνας, η αλλιώς, “Λουλουδάς”.

Σημασία έχει ότι βλέπουμε. Δεν μας δουλεύουνε. Το πρώτο διήμερο του Λεπά στο North μας αποζημίωσε. Κι αυτό οφείλεται γιατί ο κόσμος, ευτυχώς, έχει κριτήριο και μπορεί να ξεχωρίσει τη συνέπεια από τον καιροσκοπισμό ….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.