Για Μαρινάκη, το γράψαμε από τις 12 Μαρτίου- «Τρελή» επιβεβαίωση! Μπαίνει στις ταχυμεταφορές

Το μπλοκ των μονογαμικών. Και είναι φανατικοί, οι άνδρες και γυναίκες, που δεν θέλουν δεύτερο. Δεν πάνε σε άλλο, συνειδητά, απαραίτητα για λόγους ηθικής. Είναι απόλυτα δοσμένοι στη σχέση τους με το Tsipas Blog και η σκέψη μόνο ότι θα ρίξουν τα μάτια τους σε άλλο, τους μοιάζει προδοσία του εαυτού τους. Με μια άλλη κουβέντα, η πίστη τους αυτή, αποκλειστική και σχεδόν φανατική, δεν την αλλάζουν με τίποτα. Όχι δεν την λερώνουν, την κρατάνε καθαρή, διότι ότι διαβάζεις εδώ, ξέρεις, αν είσαι άνθρωπος κανονικός, δεν βλέπεις ίσιο το στραβό, το κοντό για μακρύ, χάρτινο για σιδερένιο, ότι θα σε κάνει να αναρωτηθείς. Και μάλλον ότι έχουμε δίκιο, έτσι θα είναι.

Τέλος πάντων, ένα τέτοιο ρεπορτάζ, ήταν στις 12 Μαρτίου του 2021, πριν από όλους σημαίνει αυτό, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι έχει ξεκινήσει σκέψεις για αγορά των ΕΛΤΑ. (Διαβάστε ΕΔΩ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, είναι πολύ πιθανόν. Τόσο πιθανό, που το πρώτο βήμα έγινε. Παίζει παντού, σε όλα τα site, αθλητικά, οπαδικά, οικονομικά και άλλα πολλά.. Ότι εξαγόρασε τη Courier Center. Εταιρία ταχυμεταφορών, που σαφώς και δεν ανήκει στα ΕΛΤΑ, αλλά στο βάθος του τούνελ, ο μεγάλος στόχος είναι αυτά. Ένα σενάριο, πάντα σύμφωνα με τις πηγές του tsipasblog.gr

Γράφει η Ναυτεμπορικη, συμφερόντων πια του Δημήτρη Μελισσανίδη.

“Την είσοδό της στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο των ταχυμεταφορών, ανακοίνωσε η οικογένεια Μαρινάκη. Για το σκοπό αυτό ολοκληρώνεται η εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού στην εταιρία ταχυμεταφορών Courier Center που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1997.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για το νέο εγχείρημα δημιουργείται ένα νέο γκρουπ εταιριών που δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών προς τους καταναλωτές (consumer services) την ευθύνη του οποίου έχει αναλάβει ο Χρήστος Καλογεράκης ως διευθύνων σύμβουλος.

Ο κ. Καλογεράκης ανέφερε σχετικά με την νέα επένδυση, ότι «η πανδημία ανέδειξε τη ραγδαία ανάπτυξη της ζήτησης υπηρεσιών ταχυμεταφορών από τους Έλληνες καταναλωτές, που επιθυμούν να έχουν πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στις παραδόσεις των προϊόντων που αγοράζουν. Προχωράμε στην εξαγορά της εταιρίας Courier Center, για να δημιουργήσουμε μαζί με την ικανή της ομάδα, μία νέα εμπειρία για τον Έλληνα, που θα διέπεται από ενισχυμένο το αίσθημα της πελατοκεντρικής προσέγγισης. Το όραμά μας είναι να φθάνουμε καθημερινά και με συνέπεια σε όλες τις πόλεις και τα νησιά της χώρας, υποστηρίζοντας τους συνεργάτες μας στο λιανεμπόριο, εξυπηρετώντας τους Έλληνες όπου και αν διαμένουν».

Η Courier Center δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών από το 1997. Σήμερα διαθέτει ένα στόλο άνω των 200 οχημάτων, που κάθε μήνα παραδίδουν περισσότερα από 400 χιλιάδες πακέτα, εξυπηρετώντας μικρούς και μεγάλους λιανέμπορους. Πρόκειται για μία εταιρία που συνεχώς εξελίσσεται τεχνολογικά, παρέχοντας πολλές και ευέλικτες υπηρεσίες προς το πελατολόγιό της. Μέσα από την ένταξή της στο άρμα του ομίλου, θα επεκταθεί σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης Χύτας από την Courier Center, με πολυετή παρουσία στην αγορά των ταχυμεταφορών, που μετά τη συμφωνία αναβαθμίζεται σε γενικό διευθυντή της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: «Όλοι στην ομάδα της Courier Center είμαστε πολύ περήφανοι. Αποτελώντας πλέον μέρος ενός τόσο σημαντικού ομίλου, θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τα επενδυτικά μας πλάνα σε τεχνολογίες και logistics capabilities και να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας».

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς δημιουργείται ένα νέο γκρουπ εταιριών με υποστήριξη από επενδυτικά κεφάλαια της οικογένειας Μαρινάκη, συνεργατών και άλλων επενδυτών. Στο εγχείρημα συμμετέχει επενδυτικά και ο Σωκράτης Κομινάκης, άμεσος συνεργάτης της οικογένειας Μαρινάκη σε πληθώρα επιχειρηματικών κινήσεων”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.