Κυβερνητική μαντάρα !

Λάθος και εκτός λογικής τα μέτρα της κυβέρνησης για τη νύχτα.

Καταρχάς, κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς θα ισχύει και πως (μιας και οι άδειες είναι λίγο μπέρδεμα, όπως και πως ορίζεται το υπαίθριο, ανοιχτό κλαμπ κτλ). Ακομά και πολλοί επιχειρηματίες δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από εκεί και πείρα, αφού επιτρέπεις μόνο εμβολιασμένους, γιατί βάζεις όριο πληρότητας ; Και αυτό πάλι μπέρδεμα, θα είναι 60 ή 85%; Και αφού λες στους μεικτούς χώρους 25%, αλλά με ράπιντ τεστ, τότε γιατί να μην μπαίνει με ράπιντ κάποιος και στα μόνο για εμβολιασμένους και άρα το ξεκόβεις (ή εμβόλιο, ή τεστ ή γιοκ);

Εν πάση περιπτώσει, δεν υπάρχει καμία σοβαρή διαφορά. Επίσης, πως διασφαλίζεται μια επιχείρηση ότι δεν θα χωθεί κάποιος μέσα χωρίς να τον έχουν πάρει χαμπάρι, ειδικά στα καλοκαιριά που πηδάς και από κανένα φράχτη;

Τέλος, όπως φαίνεται, χάνεται η χρονιά για την καθαρά νυχτερινή διασκεδαστή. Θα μπορούσαν να πουν φουλ τα πάντα με εμβολιασμένους και να τελειώνει το θέμα.

-Σωτήρης Γεωργίου / Facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.