Οι “μαλάκες” της Νύχτας, για πάρουν τον σεβασμό, μόνο αν μεταβιβαστούν στους Πακιστανούς

Φοβερό και αποκαλυπτικό! Παραμονή πρωτοχρονιάς. Το ρεσιτάλ προκλητικότητας και ξεσαλώματος. Πιο προκλητικό δεν γίνεται. Ενώ δεν υπήρχαν προγραμματισμένες εκδηλώσεις και υπήρχε ξεκάθαρη απαγόρευση, όμως χιλιάδες Πακιστανοί βρέθηκαν μαζικά, κατέκλυσαν κυριολεκτικά την Πλατεία Συντάγματος. Το πόσο ενόχλησε αυτό, την κυβέρνηση, φάνηκε στην απουσία της αστυνομίας. Συγκεκριμένα πράγματα. Ανεβαίνοντας προς την Αμαλίας το πλήθος ήταν όλο και πιο πυκνό, στα σκαλάκια δεν έπεφτε καρφίτσα, η εξέδρα ήταν γεμάτη, με άλλα λόγια. Και οι περισσότεροι δεν φορούσαν καν μάσκες…

Πώς βρέθηκαν εκεί; Δεν υπάρχει σαφή απάντηση, η μπάλα στην εξέδρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πιο γαργαλιστικό και εξοργιστικό της μεγάλης show βραδιάς, είναι ότι την ίδια ώρα, οι Έλληνες ήταν μέσα μαντρωμένοι στα σπίτια του. Και, ειδικότερα, όσον αφορά τους νυχτόβιους, λέω ότι θα πρέπει να νιώθουν πολλοί μαλάκες. Μαλάκες και με τη βούλα.

Βάζουμε στη σέντρα την εξής σκέψη, αυθόρμητη εντελώς, την λες και διαστροφική.. Τη δουλειά των νυχτόβιων, επιχειρηματικά, τραγουδιστικά και… μουσικά, ίσως να την αναλάβουν τα επόμενα χρόνια, οι αλλοδαποί. Να γίνουν η καρδιά και η ψυχή του νυχτερινού θεάματος. Καθόλου τι ανοησίες είναι αυτά που μάρτυρά με τον δημόσιο λόγο του το tsipasblog.gr. Ρε, πλάκα μας κάνετε! Όχι, κύριοι. To τι είναι η νύχτα για το σημερινό σύστημα δεν το συζητάμε. Από το πως την κοιτάνε, τις κλεφτές ματιές που της ρίχνουν, την στάση του σώματος του, από τις κινήσεις των χεριών τους, αν είσαι διαβασμένος, παίρνεις επιτόπου πρέφα. Ακούνε το όνομα της και λένε “τράβα ρε, με αυτούς”. Κακά τα ψέματα. Τη δουλειά της Νύχτας στην Ελλάδα, την έχουν γελοιοποιήσει, την έχουν υποβιβάσει, δεν την μετράνε καν σαν δουλειά, μπίζνα, επιχείρηση. Επαγγελματικά πράγματα.. Σε αντίθεση με τους Πακιστανικούς. Αυτούς, σύμφωνα με την διαχρονική και πολύ περισσότερο, την τελευταία συμπεριφορά της ελληνικής πολιτείας, τους σέβονται, τους μετράνε περισσότερο.

Γιατί όχι, λοιπόν, να μην βοηθήσει το κράτος, την νυχτερινή ανώνυμη εταιρεία! Να την βοηθήσει να αλλάξει χέρια, να πάει στα χέρια των Πακιστανών. Και τότε, έτσι μόνο, θα σέβονται την νύχτα! Ορμάτε!

Διαβαστε ακομα: Στους πονηρούς, βαριά «καμπάνα»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.