Μακριά από τη ζωή του ίνσταγκραμ, καθώς οταν κλείνουν οι πόρτες, όλα είναι πολύ διαφορετικά

Αντιληπτό ότι ο Σωτήρης Γεωργίου δεν είναι συμβατικός γραφιάς. Δεν είναι απόφοιτος από το κανονικό, το γνωστό πανεπιστήμιο. Έχει αποστηθίσει όλους του τόμους από την εγκυκλοπαίδεια «Ζωή». Για πλάκα πέρασε πρώτος, μακράν αποφοίτησε αριστούχος. Να ξέρουμε για ποιόν μιλάμε.

Ένα ακόμα γραφτό του Γεωργίου :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Για να διορθώσουμε μια κοινωνία καλό είναι να θίγουμε όλα τα κακώς κείμενα. Μεταξύ αυτών και το ότι αρκετές γυναίκες δέχονται αρχικά την λεκτική κακοποίηση και μικρές πράξεις βίας, που αρχικά αφορούν το κρεβάτι και καλά, προκειμένου να έχουν τον χάι ή τον πλούσιο γκόμενο ή άντρα για πολλούς λόγους. Τεράστιο λάθος που μπορεί να φέρει καταστροφή.

Αν παρατηρήσει κανείς το μοτίβο ανθρώπων που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, πολλές φορές έχει να κάνει και με την εξουσία, που μπορεί να σου δίνει ο τραπεζικός λογαριασμός ή ότι είσαι διάσημος.

Πολλές γυναίκες αναζητούν εφήμερες ή κανονικές σχέσεις με άτομα προβεβλημένα ή σε θέσεις ισχύος ή με οικονομική άνεση και στο τέλος μετατρέπονται σε θυματα.

Ειναι καλυτερα να αποφεύγεις μια εξωτερικά καλή ζωή για να προφυλάξεις τον εαυτό σου.

Ειναι εξαιρετκά ανησυχητικό ότι ακους για νεαρές, ειδικά γύρω σου, ότι τρώνε ξύλο από τον γκόμενο, αλλά δεν τον χωρίζει και εμφανίζονται και μέσα στην καλή χαρά δημόσια.

Το ένα φέρνει το άλλο και στο τέλος γίνεται το κακό. Η συμβουλή μου με τα όσα έχω δει. Μην θαμπώνεστε και ας έχετε μια ήπια ή και δύσκολη ζωή αλλα ασφαλή. Και αφήστε τις άλλες, να εμφανίζονται στα ίνσταγκραμ μέσα στα χαιλικιαμ καθώς οταν κλείνουν οι πόρτες βιώνουν έναν διαφορετικό κόσμο”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.