Με λένε Στεφενάκη, όχι Στέφανο…

Ο νέος αρχηγός πολιτικού κόμματος Στέφανος Κασσελάκης είναι με άντρα, όχι με γυναίκα. Δικαίωμα του. Αντιληπτό, ότι δεν θα πει την αλήθεια του πράγματος. Αντιληπτό και κατανοητό. Επειδή ο κόσμος δεν γουστάρει έναν αρχηγό κόμματος που ναι μεν τον θέλει μπροστά και πολεμιστή και υπερασπιστή των συμφερόντων του, αλλά να μην είναι απόλυτα ομοφυλόφιλος. Μέχρι εκεί είναι ο κόσμος. 

Τι εννοεί ο Κασσελάκης όταν λέει ”Δεν έχω ατζέντα gay, έχω ατζέντα ανθρώπινη”; Εννοεί και παραμυθιάζει πως δεν είναι ομοφυλόφιλος. Συζεί στο Μαϊάμι μόνιμα, από το 2018 μέχρι σήμερα με τον νοσοκόμο Tyler Mcbeth, αλλά αυτό συμβαίνει διότι αγάπησε τον σύντροφο του ανθρώπινα, όχι και σεξουαλικά. Και ανταποκρίθηκε στην ανθρώπινη αγάπη του Τάυλερ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να το προχωρήσουμε, στην ακαδημαϊκή μας κουβέντα, αν δεν γνώριζε τον ανθρώπινο ερωτικό του σύντροφο ο Κασσελάκης δεν θα ήταν με κάποιον άλλον άνδρα. Πιθανόν να ήταν με γυναίκα, αν αυτή είχε ανθρώπινα αισθήματα και συναισθήματα όπως ο νοσοκόμος. Επειδή ο νέος αρχηγός του Σύριζα δεν είναι ομοφυλόφιλος. Δεν είναι gay. Διακόπτουμε, διότι με ειδοποιούν από το κοντρόλ, θα χρειαστεί να κάνουμε ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα για διαφημίσεις…

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.