Mε Ρέμο και τους κολλητούς του, γλέντησε ο Μαρινάκης την πρόκριση επί της Αρσεναλ [βίντεο]

Μαζί με τον Ρέμο, και τους κολλητούς του, γλέντησε Μαρινάκης την πρόκριση επί της Αρσεναλ

Για να μιλάμε σταράτα. Μάγκικα πήρε το βράδυ της Πέμπτης (27/2) την πρόκριση ο Ολυμπιακός από το πολύ μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό κλαμπ, που λέγεται Άρσεναλ. Μια σπουδαία στιγμή για τους “ερυθρόλευκους”, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Ολυμπιακός είναι αυτός, όχι Λεβαδειακός του Κομπότη, δηλαδή κάποιο μικρό μέγεθος. Θα τα καταφέρει πάλι ο Ολυμπιακός που ήδη, αυτό είναι το καλό, «ξέρανε» τους Άγγλους και όλη την Ευρώπη, με την Γουλβς του Ποντένσε στη “μάχη” της πρόκρισης για τους 16 του Europa League; Έχει πολλές πιθανότητες…

Χθες πάντως, μετά το τέλος και της παράτασης, άδειασαν τα ρεζερβουάρ από δυνάμεις, δεν έμεινε ούτε μισό λίτρο ενέργειας. Aφού κι αυτό καταναλώθηκε στο πάρτι που στήθηκε στο «prive» χώρο του Elysee. Εκεί βρέθηκαν μόνο οι του πολύ κοντινού περιβάλλοντος του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε αυτούς ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και οι φίλοι -κάποιοι εξ αυτών και συνεργάτες του- Χρήστος Βαρδάλος, Μανώλης Μούτσος, Κωνσταντίνος Δάνδολος, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος, Γιάννης Κόρμπος, Θάνος Γαλάτης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το τραγούδι – σύμβολο του Γιάννη Πάριου για τον Πειραιά, «Η θάλασσα του Πειραιά».

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το tsipasblog.gr- ΕΔΩ

Θυμίζω, τέλος, ότι όπως έχει γράψει το tsipasblog.gr, ο Ρέμος έδωσε τα χέρια με τον Μαρινάκη, για να παρουσιάσει στο Mega τη δική του μουσική εκπομπή, που θα λέγεται “Είναι Στιγμές”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.