Λογιστικά – Φοροτεχνικά, Τζαχρήστα Ειρήνη, ο ειδικός, ο πραγματικός

Ρωτάει η γυναίκα τον ειδικό. Απαντάει στην γυναίκα ο ειδικός, ο οποίος πιθανόν να μην είναι… ειδικός. Κι αν πράγματι είναι ειδικός, δεν είναι σίγουρο πώς είναι ο κατάλληλος για να διαφωτίσει την γυναίκα.

Ποιο είναι το θέμα; Τα τελευταία χρόνια, κυρίως. Ως συνέπεια της ραγδαίας εξάπλωσης του Διαδικτύου, σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Εμφανίστηκαν οι «ειδικοί», οι επιστήμονες, οι ντόκτορες, μόνο που είναι των πεζοδρομίων κι όχι των πανεπιστημίων, κι όχι, με πτυχία. Μιλάμε για γιατροί, σεξολόγοι, ψυχολόγοι, αστρολόγοι, μάγοι, θεραπευτές, συμβουλάτορες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι κ.α.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι… απλό το θέμα. Οι Έλληνες περιμένουν να λύσουν τα προβλήματα τους από τον ειδικό του διαδικτύου.. Πολύς κόσμος που είναι για κλωτσές. Γιατί αναθέτουν ή περιμένουν να τους λύσουν σοβαρά προβλήματα άτομα αμφίβολης ποιότητας, τους οποίους αντιμετωπίζουν σα μικρούς σωτήρες.

Επιστροφή στην κυρία που αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια. Γνωρίζουμε σε τι, σε θέματα λογιστικά και φοροτεχνικά. Τζαχρήστα Ειρήνη. Αυτό το γραφείο λες, που είναι στην Βορείου Ηπείρου 83, στην Πάτρα. Που έχει τα εξής τηλέφωνα : 2610.004.4076942.789.5396970.909.340. Που έχει αυτό το email : eirinitzachrista@hotmail.com.

Αυτούς λες, που έχουν πραγματική σχέση με το αντικείμενο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.