«Λιβανιστήρι» Nortenos στην απάτη της πολυμετοχικότητας

Βιβλίο συγγράφει κανείς με τα φοβερά και τρομερά που έγιναν στην Παναχαϊκή της πολυμετοχικότητας. Ιστορία χθεσινή, αλλά όχι ξεχασμένη. Έτσι συμβαίνει, κάθε τι αποκαλυπτικό και διδακτικό που ανοίγει μάτια και ξεφωνίζει μαύρες αλήθειες, δεν το τρώει η σκόνη του αρχείου. Δεν λες ποιος ασχολείται με το χθες και το προχθές. Την πηγή της καταστροφής. Την αλήθεια που οδήγησε την Παναχαϊκή στο απόλυτο φιάσκο. Έτσι, κατέληξε η ένωση των τάχα μου πιο λεφτάδων και επιφανών πατρινών επιχειρηματιών. Ναι, των τάχα μου, καλά το είπα, γιατί στην πράξη, όταν τους ξύρισαν το μούσι, φάνηκε πως κάποιοι και όχι όλοι, κυκλοφορούσαν με τρύπιο παντελόνι. Απένταροι.

Επικηρυγμένοι οι περισσότεροι από αυτούς από τους Nortnos. Τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής, οι οποίοι επιτίθενται στα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας, ζητώντας τους να λογοδοτήσουν για όσα, κατά την γνώμη τους, έκαναν εις βάρος της Πατρινής ομάδας:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά:

Πέρασαν τρία χρόνια, ήδη… Πανω από εννέα χιλιάδες κόσμου, γεματοι ελπίδα και αγάπη, ήταν εκεί. Για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ!

Κάποιοι, που το παίζουν μεγαλοπαράγοντες της πόλης καπηλεύτηκαν την αγνή αγάπη του λαού της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και δεν σεβάστηκαν ούτε την Ιστορία της αλλα συνάμα προσπάθησαν να καταρρακώσουν και το μέλλον της, με τα καμώματα τους.

Μετά απο τρία χρόνια, τίποτα δεν θυμίζει εκείνες τις καλές αγωνιστικές μέρες.

Οι ανευθυνουπεύθυνοι ταλαιπωρούν και ορίζουν ακόμα και σήμερα, το μέλλον της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ. Με ιδιωτικά συμφωνητικά καταδικάσαν το μέλλον της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας.

Ο μοναδικός σκοπός τους ήταν να κρύψουν κατω από το χαλί την ανυπαρξία τους, παραδίδοντας την ομάδα, σε αφερέγγυο πρόσωπο, για να αποποιηθούν τις ευθύνες που είχαν αναλάβει.

Οι “κύριοι” αυτοί, πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν σε αυτόν τον τεράστιο λαό.

ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ

ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.