Λιβάνης : “Από το τοπικό στον Ολυμπιακό με Μπερτάκη”

Λιβάνης : "Από το τοπικό στον Ολυμπιακό με Μπερτάκη"

Ο Γιώργος Λιβάνης μιλάει για τον Κώστα Μπερτάκη. Τον ρωτάει η δημοσιογράφος Σοφία Μπεκιάρη (tralala.gr) κι εκείνος απαντάει όπως μόνο αυτός έχει τη σκέψη να τοποθετήσει έτσι τα πράγματα. Και θα σχολιάσουν οι περίεργοι, αυτοί που θέλουν να εντυπωσιάσουν, πως ο καλλιτέχνης πριν δώσει την απάντησή του συμβουλεύτηκε τον Τσίπα, που πρώτος ανέλυσε τη «νύχτα» με ποδοσφαιρικούς όρους. 

-Μιας και αναφέρθηκες, πως νιώθεις που συνεργάζεσαι με τον κ. Μπερτάκη, έναν επιχειρηματία που ξεχωρίζει και ξέρει να φροντίζει σωστά τους καλλιτέχνες; …προς το τέλος της συνέντευξης ρωτάει η Μπεκιάρη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

ΛΙΒΑΝΗΣ; Θα στο πω με ποδοσφαιρικούς όρους! Είναι σαν να παίζεις μέχρι σήμερα σε τοπικό πρωτάθλημα και ξαφνικά να πας στον Ολυμπιακό και να έχεις χώρο!!! Επίσης δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν άψογη. Με άφησε να πω ό,τι τραγούδια ήθελα. Είναι τρομερό παιδί. Δεν μου έδειξε καμία άρνηση στο να βγάλω τον Γιώργο προς τα έξω. Πέρασα έξι φανταστικούς μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΟΛΗ- ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΑΞΙΖΕΙ.. ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.