Απορία για τον Καλογερόπουλο

Απορία για τον Καλογερόπουλο

«Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι ο Καλογερόπουλος θέλει να ψωνίσει παίκτες που να είναι κοντά στην ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα… ενώ την ίδια στιγμή, να ακούω και διαβάζω ότι έχει ρίξει τα «δίχτυα» του στη ξένη ποδοσφαιρική αγορά!…». Το λέει γνωστός μου και στο πρόσωπό του ζωγραφίζεται η απορία.

«Με τίποτα ακόμα δεν μπορώ να συμβιβαστώ μ’ αυτήν την πραγματικότητα…» μου λέει ο άνθρωπος, σα να μονολογεί, σα να μιλάει περισσότερο στον εαυτό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το έχω ακούσει και απ’ άλλους. Ο Καλογερόπουλος στο ρόλο του προέδρου της Παναχαΐκής δεν τους έχει πείσει-τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος ο Καλογερόπουλος, πράγματι, μιλώντας στο “ΦΩΣ” (στο σημερινό φύλλο της Παρασκευής) είπε πως “είναι πολύ χρήσιμο να κάνει επιλογές παικτών που να είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας”. Από την άλλη, λαμβάνω υπ’ όψιν μου τoν ξένο προπονητή και τερματοφύλακα που ήδη πήρε, το ταξίδι που έκανε στην Ισπανία, την προετοιμασία της ομάδας που αυτός επέλεξε να γίνει στο εξωτερικό, αλλά και τους άλλους ξένους που έχει βάλει στο μάτι.

Ε, δεν μπορεί, όσο να ‘ναι, προκύπτει πως … τα λόγια του δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.