Λιόλιου, το κάτι διαφορετικό και η επόμενη μεγάλη

Κατερίνα Λιόλιου

Φίλος μου, τεράστιος, ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή σοφούς της νύχτας, πάντα μου μιλούσε για την ανάγκη της άμεσης ανάδειξης νέων προϊόντων στο χώρο του καλλιτεχνικού θεάματος, για να βγει το καινούργιο στην επιφάνεια, κι άλλα τέτοια καθόλου απίθανα και αφηρημένα. Σήμερα, ο ίδιος σοφός, διότι με την επικοινωνιακή του δύναμη έχει χαράξει στην νυχτερινή μνήμη, στην πανελληνία νυχτερινή συνείδηση, τι αξίζει και τι όχι, μου είπε:

«Υπάρχουν τραγουδιστές που σε διώχνουν. Φύγετε, μακριά. Yπάρχουν, όμως, και καλλιτέχνες που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία. Και η Κατερίνα Λιόλιου είναι μια τέτοια περίπτωση»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Nομίζω ότι συμφωνώ μαζί του. Τραγουδίστρια κλάσεως η νεαρή Λιόλιου. Ποτέ δεν επαναλαμβάνεται στο ρεπερτόριο της. Πάντα κάτι καινούργιο θα πετάξει από το μουσικό της οπλοστάσιο, και θα εντυπωσιάσει με την άνεση, τη μαστοριά της. Έχει μια ερωτική σχέση με το μικρόφωνο, είναι σαν φιλιέται με τον άντρα των ονείρων της, όταν τραγουδάει.

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι η επόμενη “μεγάλη” στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.Όποιος δεν το βλέπει έτσι, τότε, λέω εγώ, δεν έχει ενηλικιωθεί καλλιτεχνικά.

Διαβάστε επίσης : Κορονοϊός – Νύχτα: Η πρωτοποριακή πρόταση για να βγάλεις λεφτά

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.