Η Λιόλιου και τα… 50 χιλιάρικα, για να αλλάξει την ομάδα!

Γεγονός. Aκόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά το πρωτάθλημα. Αλλά το λες αυτό και δεν είσαι άσχετος. Οι οπαδοί, όχι η μια ζωή βιαστικοί, όχι οι φανατικοί και οι γραφικοί. Αυτοί που ξέρουν γράμματα, της νύκτας, τα κολυβογράμματα. Έχουν – δεν μπορείς να πεις-ήδη βγάλει το συμπέρασμα τους.

Η Κατερίνα Λιόλιου. Τραγουδίστριά επαγγελματίας, έχει σύμβαση με την ανώνυμη εταιρεία του Ρομέο και τα γνωστά άτομα του, τα οποία δεν θέλει να τους αντικαταστήσει. Με τίποτα. Γιατί χάρη στη συνταγή τους, πάει να πιάσει την κορυφή, να κουνήσει κάποιους, που νομίζουν ότι δεν θα πέσουν ποτέ, λέγοντας ”Ξύπνα! Αλλάζουν οι εποχές”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη ξεφεύγουμε. Εδώ είμαστε. Δέχτηκαν δελεαστική πρόταση. Οι του Ρομέο. Να πάρουν 50 χιλιάδες ευρώ, από μεγάλο και έμπειρο επιχειρηματία της νύκτας, για να του δώσουν μεταγραφή την Λιόλιου. Να φύγει, να παίξει με την ομάδα του, με την δική του φιλοσοφία. Και άλλα τέτοια καθόλου κουφά.

Φανταστικό σκηνικό. Αλλά δεν το δέχτηκαν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.