Leroy Merlin: Άνοιξε νέο κατάστημα εν μέσω κορωνοϊού, επενδύει 20 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Leroy Merlin: Άνοιξε νέο κατάστημα εν μέσω κορωνοϊού, επενδύει 20 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα

Επενδύσεις ύψους 20 εκατ. ευρώ δρομολογεί στα επόμενα τρία χρόνια η Leroy Merlin με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία, εγκαινίασε χθες το νέο της κατάστημα, το έβδομο στην Ελλάδα, συνολικής επιφάνειας 10.000 τ.μ., στη Λεωφόρο Κηφισού. Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ και δημιουργεί 150 θέσεις εργασίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου δήλωσε: “Λειτουργώντας ήδη 6 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, ένα στην Κύπρο καθώς και ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, συνεχίζουμε το όραμά μας με το νέο μας κατάστημα, εδώ στον Κηφισό. Αυτό το κατάστημα έχει για εμάς πολύ μεγάλη αξία, γιατί δημιουργήθηκε υπό τις δυσκολότερες συνθήκες λόγω κορονοϊού. Και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε με το κόψιμο της σημερινής κορδέλας είναι ότι είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγορά, στους καταναλωτές και στην οικονομία της Ελλάδας, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και ταυτόχρονα να υποσχεθούμε αξέχαστες αγοραστικές εμπειρίες στο νέο μας κατάστημα”. Επίσης, δήλωσε ικανοποιημένος για τις μέχρι στιγμής επιδόσεις της εταιρείας και προέβλεψε ότι, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν στα επίπεδα του 2019, ήτοι 158 εκατ. ευρώ.

Το νέο κατάστημα Leroy Merlin στον Κηφισό θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου ιδιώτη και επαγγελματία με χιλιάδες προϊόντα, από οικοδομικά υλικά και ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, μέχρι είδη κήπου και διακόσμησης, καθώς και μία σειρά από νέες υπηρεσίες ενισχύοντας έτσι την εμπειρία των πελατών, ενώ διαθέτει 500 θέσεις δωρεάν parking. Σημειώνεται ότι με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος η Leroy Merlin προσθέτει νέες υπηρεσίες στη λίστα παροχών της όπως: Services center, designlab και εργαστήριο για κοπή κλειδιών, ευέλικτες πληρωμές με ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες για επαγγελματίες και τεχνίτες, όπως δυνατότητα παράδοσης εντός 24 ωρών ανεξαρτήτως μεγέθους καθώς και αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης τεχνιτών, drive through οικοδομικών υλικών από τις 7:00 π.μ. – 21:00 μ.μ. και ειδικές τιμές για μέλη του Leroy Merlin club. Επιπλέον, μετά από την επιτυχημένη πορεία του HomistasLab στο κατάστημα της B. Σοφίας, η εταιρεία θα λανσάρει το δεύτερο Lab στην Ελλάδα, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα μέλη της Leroy Merlin όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους κατασκευή, να δοκιμάζουν εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθούν σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του Ηome Ιmprovement.

-banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.