Λαμπάδιασε το Instagram! Τα γενέθλια του Φανιέρου τζούνιορ, που στην Κύπρο, ισοδυναμεί με αυτοκρατορία- Ήταν όλοι εκεί, και ο Φίντι, πάντα μαζί με Δαλάκα (video)

Λέμε για τον Αντώνη Φανιέρο τζούνιορ, γιος του Λούκα Φανιέρου! Αυτοί που σήμερα στην Κύπρο, ισοδυναμούν με αυτοκρατορία. Καμία σχέση με τους άλλους. Με δύναμη μεγάλη, στο προσκήνιο και το παρασκήνιο. Αλλά η μεγαλύτερη περιουσία τους, η λαϊκή καταγωγή τους. Ποτέ δεν σταματάνε να το λένε, πως είναι η συνέχεια του Αντώνη Φανιέρου. Που σε άλλα εντελώς χρόνια, σε εποχές δύσκολες, ξεκίνησε από το μηδέν. Από το τίποτα, από το μείον τίποτα. Και εξελίχθηκε σε μύθος, ως τέτοιον τον κατέγραψε η ιστορία.

Οι αράδες με αφορμή τα χθεσινά γενέθλιά του εγγονού, μοιάζει πολύ στον παππού. Στη Λάρνακα σε γνωστό κλαμπ τα γιόρτασε, Ο άνθρωποι του, όλοι εκεί. Πολύς κόσμος γύρω του. Μέσα σε αυτούς και ο γνωστός Δημήτρης Φιντιρίκος, δεν γινόταν να λείπει. Πήρε το αεροπλάνο από την Αθήνα για τον φίλο του. Πάντα μαζί του η Κατερίνα Δαλάκα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λαμπάδιασε το Instagram :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.