Στο La RED έχουν παρελάσει όλοι

La RED dream, με κατακόκκινα τεράστια γράμματα. Όλα στο κόκκινο. Αυτός ο χειμώνας γράφεται εδώ. Μετά από 8 χρόνια, άλλαξε διεύθυνση. Μεταφέρθηκε στην Πέτρου Ράλλη 464. Οι τιμές, όμως, παρέμειναν ίδιες και χαμηλότερες. Όλη μέρα, θα το προτιμήσεις. Ξεκινά από το πρωί, με υπέροχη διάθεση και καφέ πολλών προσδοκιών, και συνεχίζει να το προτιμάς και για τη βραδινή σου έξοδο, όπου κάθε φορά, σου προσφέρει και μια νέα live εμπειρία, που σε κάνει να αισθάνεσαι πως έρχεσαι για πρώτη φορά, αλλά με ένα προσωπικό και μια διάθεση. που σε κάνει να το αγαπάς σαν το σπίτι σου.

Διαβάστε επίσης : Μαζί ξεκίνησαν το La Red

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το La RED dream, στην κατηγορία του, είναι το πρώτο κλαμπ στον κόσμο της αθηναίικής νύχτας. Αν δεν είναι πρώτο, σίγουρα δεν είναι τρίτο. Δεύτερο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τι, όμως, σημαίνει πρώτο νυχτερινό κλαμπ στον πλανήτη νύχτα, στα δικά του δεδομένα ; Το πιο αγαπημένο! Η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς. Αλλά και τους περισσότερους τραγουδιστές, που είτε έχουν τραγουδήσει εκεί, είτε το έχουν επισκεφθεί, γιατί το συμπαθούν. Τους αρέσει να κερδίζουν, σε αυτό το μαγαζί, που είναι το πρώτο επιχειρηματικό παιδί του Δημήτρη Μεσούλα.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.