Η κυβέρνηση κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα

Από την μια, λέει κάντε εμβόλια, να πάρετε πίσω τις ζωές σας και ότι πλέον θα μετρά η κατάσταση στις ΜΕΘ και τώρα πάλι, ασχολούμαστε με τα κρούσματα, ενώ έχουν αδειάσει οι ΜΕΘ και κλίνει τα μαγαζιά ουσιαστικά. Ας αποφασίσουν λοιπόν. Ασφαλώς είναι κατανοητό βέβαια ότι περίμεναν να έχει εμβολιαστεί και ένα μεγαλύτερο ποσοστό που δεν έχει. Αλλά μην τιμωρούν όσους έχουν εμβολιαστεί, πολλοί εξ αυτών για να ζουν όπως πριν….

Βλέπεις τι γίνεται στις ΗΠΑ, με γεμάτα γήπεδα, μαγαζιά κτλ και λες ώπα ρε μεγάλε. Και επειδή δεν μπορεί ο κόσμος και οι επιχειρήσεις να περιμείνουν πότε θα εμβολιαστεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό που μάλλον …δεν στην Ελλάδα, ας ανοίξουν την διασκέδαση που είναι και βιομηχανία για την Ελλάδα ειδικά στα νησιά, μόνο για εμβολιασμένους, αλλά όπως παλιά. Απλά και ξεκάθαρα.. Και ο καθένας στην τελική, ας κάνει την επιλογή του .Ούτως ή άλλως , μπήκαμε σε μια νέα κατάσταση για χρόνια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Σωτήρης Γεωργίου/Facebook

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.