Κυριλάτα το Padam ανταπέδωσε στον Αργυρό

Leandros Zerris- Χρήστος Μενιδιάτης- Θανάσης Χρονόπουλος- Κωνσταντίνος Αργυρός

Υπάρχουν αρκετοί σήμερα, που έχουν την απαίτηση να κάνουν καριέρα, να μπουν στα μεγάλα κόλπα, να τους μάθει η πιάτσα, αλλά δεν πάνε πουθενά. Κλεισμένοι στο καβούκι είναι. Όπως επίσης, αρκετοί από αυτούς, δεν χαλάνε ούτε το σάλιο τους.

Σήμερα, εδώ, θα ασχοληθούμε με τους δεύτερους. Αυτούς που δουλεύουν όλη μέρα, δουλεύουν σε πολλά και κάποια από αυτά, άγνωστα μέχρι χθες μέτωπα, ούτε να κοιμηθούν δεν έχουν χρόνο..Και την ίδια ώρα, είναι μονίμως στην γύρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Απ’ αυτή την κατηγορία, δεν θα εξαιρεθεί ο Leandros Zerris. Ιδιοκτήτης του all στέκι στη Γλυφάδα Padam, αλλά και της Αυτοκίνησης, στο Μαρούσι. Αυτός! Επειδή στα γενέθλια 3 χρόνια Padam, τον τίμησε ο πιο ισχυρός Θεός στον σημερινό κόσμο της Νύχτας Αργυρός, ανταπέδωσε.

Χθες στο Teatro, στο νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη. Και γενναιόδωρα και ανοιχτοχέρα..Και έχοντας δίπλα του, τον Χρήστο Μενιδιάτη, που τον έχει στην Αυτοκίνηση…Και έχοντας επιπλέον δίπλα του, το μάτια και τα αυτιά του, Θανάση Χρονόπουλο.

Επανέρχομαι γιατί ξέχασα κάτι βασικό. Άσε τι είπαμε. Άσε τις πληροφορίες που σας δώσαμε. Αφήνουμε να μιλήσει η εικόνα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.