Κουρούτα – Αργυρός : Ο βρώμικος πόλεμος στον Παπαγεωργίου, το ρουφιανιλίκι και η ακύρωση

Κωνσταντίνος Αργυρός

Το κλείσιμο των καταστημάτων σε μπαρ, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/8), μεταξύ άλλων, και για την Αττική, δια στόματος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, στο πλαίσιο των νέων μέτρων της κυβέρνησης για περαιτέρω αποτροπή της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας.

Τα μέτρα αυτά, θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου έως τις 24 Αυγούστου, από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί. Όχι για αυτό το σαββατοκύριακο. Γι’ αυτό τον λόγο, ο Πάνος Κιάμος χθες, όπως και σήμερα, θα βρίσκεται κανονικά στο Posιdonio. Σε ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, που συμπεριλαμβάνεται στις περιοχές με τα νέα μέτρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σημειώνεται, επίσης, πως χθες, απόγευμα Παρασκευής (14/8), ο Νίκος Βέρτης, σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, που είναι ήδη στην “απαγορευμένη ζώνη”, βρήκε την ..πατέντα και τραγούδησε ..απογευματιάτικα.

Με βάση τα παραπάνω, είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως η Ηλεία είναι εκτός. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δούλεψε, περισσότερο από ποτέ, τις τελευταίες ώρες, η τηλεφωνική γραμμή για αναφορά παραβάσεων (κοινώς Ρουφιανιλίκι) στην προγραμματισμένη αποψινή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Ιππικό όμιλο Κουρούτας, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου.

Οι πληροφορίες, λέει, που κυκλοφορούν στην Κουρούτα, θέλουν το τηλέφωνο της τοπικής αστυνομίας να… σπάει, από τάχα μου κατοίκους, στο όνομα τάχα μου να προληφθεί πιθανή ανεξέλεγκτη διασπορά στην περιοχή. Η απάντηση της αστυνομίας ήταν ότι θα δώσει το «παρών», προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, δηλαδή εάν ο κόσμος φοράει μάσκες, αν κρατούν αποστάσεις και αν υπάρχουν υπεράριθμοι.

Θέλω να ρωτήσω τους “ανήσυχους” …κατοίκους : Έγινε η συναυλία και πρόλαβαν να δουν ότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα; Πως το ξέρουν από πριν; Μήπως έχουν μαντικές ικανότητες ;

Για το θέμα, όπως λένε στο TsipasBlog οι καλά γνωρίζοντες, κάποιοι, προφανώς βασικοί ανταγωνιστές του Παπαγεωργίου, στην αγορά της νύχτας στην Κουρούτα, θέλοντας να συκοφαντήσουν και να χαλάσουν την νόμιμη δουλειά του, με τον Αργυρό, επίτηδες το “φούσκωσαν” στα Αθηναϊκά ΜΜΕ και έτσι έφτασε στα αυτιά του Χαρδαλιά, ο οποίος είπε : «Καμία συναυλία με πάνω από 100 άτομα καθιστά σε ανοιχτό χώρο»!

Εδώ, ξαναρωτώ : Γιατί δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία και για άλλους γνωστούς τραγουδιστές, που, στη τελική, τα μαγαζιά τους βρίσκονται στον “κόκκινο” κατάλογο ; Όχι ο Ιππικός Ομίλος Κουρούτας; Αλλά ακόμα και να ήταν, θα ήταν από μεθαύριο.

Πάνω-κάτω, τα ίδια αναρωτιέται και ο πολύ γνωστός φωτογράφος, Νίκος Δρούκας, από την προσωπική του σελίδα στο facebook :

Μη αδιαφορώντας καθόλου για όλα αυτά τα παραπάνω, την αλλοπρόσαλλη στάση της κυβέρνησης, αλλά και τους αστρολόγους-μελλοντολόγους…κατοίκους, ο κύριος Θανάσης Παπαγεωργίου, σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής, σε συνεννόηση με τον κύριο Αργυρό, ματαίωσαν την σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.