Όχι στο κορώνα – γράμματα o Δήμου

Σπύρος Δήμου

Ποδόσφαιρο ίσον ρίσκο. Ίσον τζόγος. Δεν υπάρχει ενασχόληση με το ποδόσφαιρο χωρίς ρίσκο. Λόγια θα μου πεις. Όχι ακριβώς. Λόγια είναι, αλλά αν τα κάνεις αίμα σου, αναπνοή σου, και στο ξύπνιο σου και στον ύπνο σου, τότε είσαι Θεός.

Ναι, στο ρίσκο του ποδοσφαίρου, όμως αν σου σακατεύει τη ζωή, αν σε πετάει έξω από τις γραμμές του τραίνου. Επιτόπου την κάνεις γυριστή. Να στο αναλύσω. Αν ρισκάρεις, αλλά έχεις πλάνο, καλώς κάνεις. Αν, όμως, κύριε, το αποτέλεσμα του ρίσκου είναι να διαλύσεις τη ζωή σου, τότε κάνε πίσω. Μη ρισκάρεις. Σου φθάνει και σου περισσεύει το ρίσκο της ζωής. Ακριβώς. Το ρίσκο, το απρόοπτο, ο κίνδυνος μη σε βρει το ένα και το άλλο, στα έχει φυλαγμένα στη γωνία η ζωή. Και όταν πια αποφασίσεις να ξαναμπείς στο χάρτη, θα προχωρήσεις με τη λογική, όχι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι αυτή του Σπύρου Δήμου. Πρώην πρόεδρος στον Διαγόρα Βραχνέικων, νυν μεγαλοχορηγός- βασικός “συμπαίκτης” του Γιώργου Μπάρλου στην Παναχαΐκή και δεν σταματάει εδώ.

Όπως έγινε γνωστό από το patragoal.gr, δεσμεύεται να καλύψει όλα τα έξοδα των μετακινήσεων της Αχαϊκής, έως το τέλος της σεζόν, όπως και την εξόφληση της μισθοδοσίας του προπονητή, Αλέξη Γαβριλόπουλου.

Διαβάστε επίσης : Χορηγία-μαμούθ στη φανέλα της Παναχαΐκής από τον Σπύρο Δήμου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.