«Κομμάτιασε» τον Ρέμο και κλαίγοντας του ζήτησε συγνώμη

Αντώνης Ρέμος - Κώστς Τσουρός

Πρώτο τραπέζι πίστα σήμερα στα ελληνικά μίντια ο κύριος Κώστας Τσουρός, όχι λόγω Γερμανού, που συμμετέχει στην εκπομπή της, ούτε βέβαια λόγω του κορονοϊού. Αν είναι αρνητής του ή όχι. Ούτε γιατί είναι στο είδος του ο πρώτος. Παίζει το όνομα του, σχεδόν σε όλα τα σαιτ, αφού λόγια δικά του και από πολύ κοντά το “σπρώξιμο” των από πάνω, η σημαία της νύχτας, ο Αντώνης Ρέμος, «κομματιάστηκε». Αλλά το μεγάλο του λάθος το κατάλαβε, ο Τσουρός, ένα λαϊκό παιδί, που λέμε και παραμένει αυτός που ήταν. Μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη στα “Μεσάνυχτα και του ζήτησε συγνώμη. Μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια.

“Άνθρωποι έχουν παρεξηγηθεί με αυτά που έλεγα στις σχολιαστικές εκπομπές που καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά μας και δε μπορούμε να έχουμε κλειστό το στόμα. Έχουν πέσει πολλές φορές τηλέφωνα. Εκείνη τη στιγμή νιώθω πολύ αμήχανα, γιατί διαχωρίζω την προσωπική από την επαγγελματική ζωή. Κατά 98% αυτό που λέω είναι η άποψη μου, το 2% έχει τύχει να υπάρξουν στιγμές που δεν ήθελα να πω κάποια πράγματα και έπρεπε να τα πω. Κατεύθυνση δέχτηκα από πιο πάνω και ήταν συγκεκριμένα πράγματα. Είναι η μοναδική φορά που έχω μετανιώσει για λεγόμενα μου, δεν το έχω ξαναπει. Είχε μια δόση αλήθειας αλλά ήταν άδικο πως το είχα παραφουσκώσει και είχα πει πολλούς χαρακτηρισμούς που δεν έπρεπε και δεν άρμοζαν στον άνθρωπο, τον οποίο έκρινα. Μιλάω για τον Αντώνη Ρέμο, είχα πει πολύ αυστήρα πράγματα. Είχαν φτάσει στα αυτια μου κάποια πράγματα, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, είχε απόλυτο δικιο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.