Έχει κλειδώσει η πώληση του ΣΚΑΙ στον Τούρκο Ατζούν! Το πράσινο φως που περιμένει από την κυβέρνηση ο Γιάννης Αλαφούζος και ο μεγάλος πόλεμος που ετοιμάζουν Μαρινάκης και Κυριακού στον «εισαγόμενο» τηλεοπτικό παραγωγό. Η δέσμευση της Τουρκικής κυβέρνησης για συνέχεια στην στήριξης Μητσοτάκη

Όπως με πληροφορούν καλά ενημερωμένες πηγές, που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, η υπόθεση της πώλησης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν, φέρεται να έχει «κλειδώσει» και να απομένουν πλέον λεπτομέρειες περιμένοντας και το πράσινο φως από την κυβέρνηση.

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι η υπόθεση της πώλησης του ΣΚΑΙ από τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν έχει πλέον επιστροφή και το μόνο που μένει να καθοριστεί, καθώς στο τίμημα οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, είναι η γραμμή στα δελτία ειδήσεων υπέρ Μητσοτάκη και τις ενημερωτικές εκπομπές, όπου το σημερινό αφεντικό του ΣΚΑΙ και του Παναθηναϊκού αναμένει τις σχετικές εγγυήσεις από τον Τούρκο παραγωγό του survivor και όχι μόνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.