Κινδυνεύει και το GP Βιετνάμ από τον κορωνοϊό;

Κινδυνεύει και το GP Βιετνάμ από τον κορωνοϊό;

Μετά την αναβολή του Grand Prix της Κίνας, ένας ακόμα αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2020 «κινδυνεύει».

Ο λόγος για το παρθενικό Grand Prix του Βιετνάμ που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου. Ήδη έχουμε αλλαγές ημερομηνιών σε αθλητικά ραντεβού στην ασιατική χώρα, όπως για παράδειγμα το « Vietnam International Challenge» του Μπάντμιντον και αναμένεται και συνέχεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βέβαια τα μεγέθη είναι διαφορετικά και προς το παρόν οι διοργανωτές του Grand Prix, επίσημα δεν κάνουν λόγο για αναβολή. Δεδομένου όμως πως το Βιετνάμ έχει κλείσει τα σύνορά του για όσους έρχονται από χώρες με επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού, είναι εύλογη η απορία σχετικά με το πόσο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα τις επόμενες εβδομάδες.

Γιατί εκτός από τους οδηγούς και τους μηχανικούς των ομάδων, ο εξοπλισμός ταξιδεύει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα και προφανώς συνοδεύεται από μέλη των ομάδων. Τι θα γίνει λοιπόν με τα μέλη των Scuderia Ferrari, Pirelli και Scuderia AlphaTauri ή τους μηχανικούς της Honda αφού έχουμε κρούσματα τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ιαπωνία;

Σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πιο σαφή εικόνα, είναι όμως σίγουρο πως η διεξαγωγή του Grand Prix του Βιετνάμ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

-newsauto.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.