Κηφισιά: Επίθεση στον CEO της CEPAL, Θεόδωρο Αθανασόπουλο – Εξετάζεται από τις Αρχές

Θύμα επίθεσης έπεσε το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας διαχείρισης απαιτήσεων Cepal Hellas, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 07:30 στην οδό Τατοΐου. Ο κ. Αθανασόπουλος είχε αφήσει λίγο νωρίτερα τα παιδιά του στο σχολείο, όταν το αυτοκίνητό του εμβολίστηκε από άλλο όχημα. Αμέσως μετά, δύο άτομα φέρονται να κατέβηκαν και να του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία, μετέβη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και ιατροδικαστική εξέταση. Παράλληλα, ζήτησε να καταθέσει στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, με τις Αρχές να εξετάζουν το περιστατικό και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη.

Η ανακοίνωση της CEPAL
Η CEPAL επιβεβαίωσε το συμβάν, σημειώνοντας ότι ο κ. Αθανασόπουλος είναι καλά στην υγεία του, καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας και τονίζοντας πως συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση, χωρίς περαιτέρω σχόλια προς το παρόν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ